Ο Ριχάρδος Λαμπίρης νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ thumbnail

Ο Ριχάρδος Λαμπίρης νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Ο Ριχάρδος Λαμπίρης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στο νέο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, με ομόφωνη απόφαση του μοναδικού μετόχου του Ταμείου, της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), στη θέση του παραιτηθέντος Αντώνη Λεούση.


Έτσι, το νέο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ διαμορφώνεται ως εξής:


Πρόεδρος, Ευαγγελία Τσιτσογιαννοπούλου


Διευθύνων σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Ριχάρδος Λαμπίρης


Μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Άγγελος Βλάχος


Ποιος είναι ο Ριχάρδος Λαμπίρης


Γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε ηλεκτρονικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο του Sussex και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Project Management από το πανεπιστήμιο του Birmingham. Είναι επίσης κάτοχος MSc. in International Trade, Transport and Finance από το City University της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εργαστεί ως μηχανολόγος στη Rockwell Golde και έχει μακρά εμπειρία στην επιχειρηματική και επενδυτική τραπεζική καλύπτοντας τόσο τις αγορές της Ελλάδας όσο και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε οργανισμούς όπως η EFG Telesis Finance και η HSBC Bank plc. Από το 2006 διετέλεσε, μεταξύ άλλων, επικεφαλής του τμήματος Εξαγορών και Συγχωνεύσεων της HSBC Bank plc για την Ελλάδα και Κύπρο, με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις.


Πηγή: documentonews.gr


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X