«Η κυβέρνηση έστησε μια παγίδα που έπεσε μέσα»

Σε παγίδα που έστησε η ίδια η κυβέρνηση και έπεσε μέσα, παρομοίασε την απόφαση της Ν.Δ. να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας, έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στην παραλία του Βόλου όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση στο πανεπιστημιακό κτίριο Παπαστράτου.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Βόλου, αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού, ο οποίος στην απόφαση για το λουκέτο της ΕΡΤ δεν βλέπει την καταπολέμηση της φαυλοκρατίας, αλλά σκέφτεται τους απολυμένους, σε μία χώρα που η ανασφάλεια γενικεύεται και ο φόβος της απόλυσης επικρατεί στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε επίσης στη συρρίκνωση της ελευθερίας έκφρασης, ενώ λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή του, μπήκε στο κτίριο που στεγάζεται η ΕΡΑ Βόλου, συνομίλησε με τους απολυμένους εργαζόμενους και δεν δίστασε να σταθεί για λίγα λεπτά πίσω από το μικρόφωνο, συμμετέχοντας στην ζωντανή εκπομπή του ραδιοσταθμού.

Τον Αλέξη Τσίπρα, υποδέχθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Καρδίτσας Νίκος Μιχαλάκης και Χανίων Γιώργος Σταθάκης.

ΠΗΓΗ: e-volos.gr

Σχετικά άρθρα