Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/10 thumbnail
Ερμής Σύνοδο με Δία σήμερα και οι ιδέες πέφτουν βροχή! Αυξημένη κοινωνικότητα, οξυδέρκεια, τύχη σε κάθε είδους συμφωνίες, μηνύματα, εξομολογήσεις και χαρούμενα νέα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 18/10

Ερμής Σύνοδο με Δία σήμερα και οι ιδέες πέφτουν βροχή! Αυξημένη κοινωνικότητα, οξυδέρκεια, τύχη σε κάθε είδους συμφωνίες, μηνύματα, εξομολογήσεις και χαρούμενα νέα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Οι πιο τυχεροί της ημέρας είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου!


 


ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σου να επιτύχεις τους στόχους σου μπορεί να σου προκαλέσει υπερδιέγερση και να κάνεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Φρόντισε να προχωρήσεις με βάση τα όρια σου και μετριοπάθεια,, γιατί έτσι θα έχεις περισσότερη ενέργεια και θα είσαι καλύτερα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητα σου.


ΤΑΥΡΟΣ: Για να διατηρήσεις την ικανότητά σου να αντιμετωπίσεις αξιόπιστα τις ευθύνες σου σήμερα, θα χρειαστεί πιθανώς να επανεξετάσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με άλλο τρόπο. Αν ανακαλύψεις ότι πραγματικά αξίζεις και ότι έχεις κάνει πάρα πολλά μέχρι τώρα, αυτό μπορεί να κάνει ομορφότερη την μέρα σου και να σου δώσει και καινούργιες ιδέες για κάποια άλλα θέματα που θέλεις να κάνεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι πιο κοινωνικός και θα θέλεις να συμμετέχεις σε ομαδικές εκδηλώσεις ή άλλες δραστηριότητες. Με τον Άρη που είναι στην Παρθένο και σου δίνει μεγάλη δυναμικότητα θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Ίσως αποφασίσεις να συμμετέχεις σε μια ομαδική δραστηριότητα ή σε έναν οργανισμό που συμμετέχει σε μια εθελοντική προσπάθεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλικότητα σου, η γενναιοδωρία αλλά και η ενέργεια σου σε βοηθούν πολύ προς την επίτευξη των στόχων σου. Σήμερα θα υπάρχει έντονα η αίσθηση φιλικότητας και αυτό το συναίσθημα λειτουργεί ως κίνητρο για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Σήμερα θα μπορέσεις να κινηθείς μεθοδικά για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.


ΛΕΩΝ: Σήμερα, βρίσκεσαι στη μέση κάποιων υποθέσεων, καθιστώντας δύσκολο να μείνεις λίγο μόνος ώστε να μπορέσεις να σκεφτείς πιο συγκεντρωμένα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις ή να σκεφτείς αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα για να παίρνεις δυνάμεις. Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και συνέχεια θα σου φέρνει καινούργιες ιδέες που θα θέλεις να τις πραγματοποιήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα αισθάνεσαι αλτρουιστής και θα έχεις διάθεση να συνεισφέρεις ανιδιοτελώς τον χρόνο και τους πόρους σου για να βοηθήσεις δικά σου άτομα που έχουν ανάγκη. Οι φιλανθρωπικές προσπάθειές σου μπορεί να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου, ενώ ενεργείς επίσης με πολύ καλό πρόγραμμα για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.


ΖΥΓΟΣ: Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να συνεισφέρεις για να γίνει ο κόσμος καλύτερος γιατί έτσι τον οραματίζεσαι. Έχεις πάντα μέσα σου και λόγω ζωδίου την αίσθηση δικαίου και μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα το κάνεις να αισθανθεί καλύτερα. Υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεση που έχεις να σκεφτείς σε βάθος όσα αφορούν την ζωή σου και να λύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα σε βοηθήσει να το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί μπορείς να διαπιστώσεις και να διακρίνεις ανάμεσα σε εκείνους τους τομείς της ζωής σου που παίρνουν τη δέουσα προσοχή σου και εκείνους που έχουν παραμεληθεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο να σε ευνοεί σήμερα, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να αναλάβεις πολλές πρωτοβουλίες. Μπορεί να αισθάνεσαι ψυχικά πολύ όμορφα και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες που έχεις για να πραγματοποιήσεις, περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να φθάσουν στην υλοποίηση τους, είναι στο χέρι σου ώστε να δράσεις άμεσα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από σήμερα μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όλα αυτά τα θέματα που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Νιώθεις τόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη και πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Σήμερα, κάνεις την επιλογή να κάνεις το σωστό πρόγραμμα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πάρα πολλά σχέδια μέσα στο μυαλό σου που πρέπει να αρχίσεις κάποια από αυτά να τα υλοποιείς Τα έργα σου είναι μια πράξη δημιουργίας με πολλά βήματα, από τη σύλληψη ιδεών μέχρι την επικοινωνία σου και στη συνέχεια στη δράση. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί μπορείς να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις. Μην διστάζεις να κάνεις τις ιδέες σου πράξη.


ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση γιατί οι ιδέες σου γίνονται πραγματικότητα ακόμη κι αν ήταν εκτός ελέγχου για κάποιο χρονικό διάστημα. Από σήμερα όμως θα έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη ευκολία.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X