Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια thumbnail
Σήμερα 19/10/2017, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι που φέρνει μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασίας, διπλωματίας και δικαιοσύνης. Ο νέος κύκλος που ξεκινά θα διαρκέσει έως την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11/2017.

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σήμερα 19/10/2017, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, ένα φεγγάρι που φέρνει μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασίας, διπλωματίας και δικαιοσύνης. Ο νέος κύκλος που ξεκινά θα διαρκέσει έως την επόμενη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11/2017.


 


Πως θα επηρεάσει το ζώδιο σας η Νέα Σελήνη στον Ζυγό;


Η πιο στενή όψη που σχηματίζουν τα Φώτα (ο Ήλιος και η Σελήνη) είναι μια αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, η οποία φανερώνει πως θα υπάρξουν απροσδόκητες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και μια επαναστατική, απρόσμενη και αντιδραστική ενέργεια που μας καλεί να κάνουμε αλλαγές, οι οποίες ενδεχομένως να σοκάρουν τους άλλους. Η υπερβολική τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία έρχονται σε αντιδιαστολή με την συντροφικότητα και την συνεργασία. Καλό είναι να προσέξουμε τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια και να μην προχωρήσουμε σε αλλαγή απλά και μόνο για να ταράξουμε τα νερά, αλλά να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία, προκειμένου να εξελίξουμε βαλτωμένους τομείς στη ζωή μας.


Η Νέα Σελήνη σχηματίζει, επίσης, ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, όψη που έρχεται να σταθεροποιήσει νέα εγχειρήματα και σχέδια που ξεκινάνε αυτή την περίοδο και να μας χαρίσει την απαραίτητη υπομονή για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Παράλληλα, η στενή σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, φανερώνει την αναγέννηση ιδεών και την αναζήτηση ενός βαθύτερου νοήματος στα πράγματα τις μέρες αυτές, οδηγώντας μας στο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να εξελίξουμε τους αυτούς μας και να κάνουμε την νέα αρχή που χρειαζόμαστε.


ΚΡΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σχέσεων. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να συμβούν απρόσμενες εξελίξεις στις ζωές των δεσμευμένων Κριών και να κληθείς να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Αν ένιωθες εγκλωβισμένος ή καταπιεσμένος στη σχέση σου, ίσως να κάνεις ένα ξαφνικό ξέσπασμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες, ενώ από την άλλη, αν βρισκόσουν σε φάση αναθεώρησης για θέματα επισημοποίησης, ίσως να αποφασίσεις πως έχει έρθει η ώρα να πετάξεις από πάνω σου παλιές πεποιθήσεις και να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Οι αδέσμευτοι Κριοί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο με εντελώς απροσδόκητο τρόπο, το οποίο θα τους ξυπνήσει την ανάγκη για συντροφικότητα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ξαφνική αλλαγή σε επαγγελματικά ζητήματα, ακόμη και να σπάσεις μια συνεργασία που δεν σε ικανοποιεί πλέον.


ΤΑΥΡΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε παρακινεί να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στην εργασία σου και στην καθημερινότητά σου. Το διάστημα αυτό, ίσως να θελήσεις να ξεφορτωθείς κάποια άγχη ή φόβους που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία σου και να επικεντρωθείς στο σώμα και τη φυσική σου κατάσταση. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο εργασιακές σου περιβάλλον, στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου ή στο ωράριο της δουλειάς σου. Αν αναζητούσες εργασία, ίσως να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία με εντελώς απροσδόκητο τρόπο και μάλιστα σε ένα αντικείμενο που σε βοηθά να εκφράσεις τα χαρίσματά σου. Γενικά, θα ανακαλύψεις καινούριους τρόπους για να κάνεις πιο ευχάριστο και λειτουργικό το πρόγραμμά σου και ίσως ξεκινήσεις δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου, να χαρείς, να παίξεις και να ερωτευτείς. Η ενέργεια του καινούριου φεγγαριού σε σπρώχνει να αναζητήσεις τρόπους, μέσα από τους οποίους θα εκφράσεις τον εαυτό σου, θα φανερώσεις τα χαρίσματά σου και θα νιώσεις πιο όμορφα μέσα σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να αναλάβεις κάποιο καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου για αυτά που έχει καταφέρει ως τώρα. Παράλληλα, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει ή να δεχθείς ερωτική εξομολόγηση από κάποιον/α που δεν περίμενες. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου διατηρούν μόνιμο δεσμό και επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους, την εποχή αυτή φαίνεται πως λαμβάνουν την απόφαση να προχωρήσουν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή. Τις ημέρες αυτές, ίσως να νιώσεις μια έντονη ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τον εαυτό σου ή με τον/την σύντροφό σου, να ομορφύνεις τον χώρο που μένεις, ακόμη και να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή να μετακομίσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να δέχεσαι μια επαγγελματική πρόταση, η οποία σε αναγκάζει να εγκατασταθείς σε μια νέα πόλη ή να αρχίσεις να δουλεύεις από το σπίτι. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως να υπάρξει κάποια απροσδόκητη αλλαγή που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στις ζωές τους.


ΛΕΩΝ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σου φέρνει μια καινούρια αρχή σε θέματα μετακινήσεων, καθημερινών επαφών και διαπραγματεύσεων. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να δεχθείς μια πρόταση για συνεργασία ή ίσως να ξεκινάς τώρα ένα καινούριο εγχείρημα που σχετίζεται με τη δουλειά σου και επηρεάζει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά σου. Επίσης, ίσως να νιώσεις μια έντονη δίψα για μάθηση και γνώση και να θελήσεις να ασχοληθείς με ένα νέο αντικείμενο που θα σε βοηθήσει και να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ακόμη, οι σχέσεις σου με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως αποφασίσεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να τις βελτιώσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης. Τις ημέρες αυτές, ενδεχομένως να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στο εισόδημά σου, ίσως να καταφέρνεις να απεμπλακείς από ένα χρέος ή να παρουσιάζονται νέα δεδομένα στο κοινό σας ταμείο με τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να «σπάσεις» μια οικονομική συμφωνία ή να δεχθείς μια ξαφνική πρόταση από τη δουλειά σου για μια συνεργασία. Ακόμη, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει έντονα η προσωπική σου αξία και ενδεχομένως να προσπαθείς να «ξεφορτωθείς» κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σου.


ΖΥΓΟΣ


Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου, σου δίνει την ώθηση να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα, τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να συμβαίνουν αλλαγές στον δεσμό σου, ίσως μέσα από επισημοποίηση της σχέσης σου ή από νέα δεδομένα στην επαγγελματική ζωή του/της συντρόφου σου που επηρεάζουν και τη συμβίωσή σας. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε μια άνιση σχέση, είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδραστικές από τη μία ή από την άλλη πλευρά και να οδηγηθείς σε μια ρήξη. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο, καλό είναι να ζυγίσεις τα πράγματα και να επιδείξεις κατανόηση και συμβιβαστική διάθεση. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται να ξεκινάς τώρα μια νέα συνεργασία ή να αλλάζουν οι συσχετισμοί σε υπάρχουσες συναδελφικές σου σχέσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε παρακινεί να αποστασιοποιηθείς λίγο από τη ρουτίνα και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στη δουλειά σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στον/στην σύντροφό σου. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι, να ασχοληθείς με την τέχνη αλλά και να κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό που αφορά τις σχέσεις σου και τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα αισθηματικά. Επίσης, δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ξαφνική πρόταση για συνάντηση από ένα παλιό σου ταίρι, η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει, καθώς είσαι αναποφάσιστος/η ως προς τα συναισθήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις την λήψη κάποιας σημαντικής και τελεσίδικης απόφασης, γιατί τα πράγματα λειτουργούν σε παρασκηνιακό επίπεδο.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σου κύκλο, τους στόχους και τα όνειρά σου. Τις ημέρες αυτές, ίσως θελήσεις να διευρύνεις περισσότερο τον κύκλο σου και θα επιδιώξεις να κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα αποδειχθούν χρήσιμα για την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Παράλληλα, είναι πιθανό να ξεκινάς μια συνεργασία που σχεδίαζες καιρό ή να εντάσσεσαι σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Ακόμη, νέοι φίλοι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες ενδέχεται να μπουν με ξαφνικό τρόπο στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ερωτική γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε ενθουσιάσει!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει κάποια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σου. Αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να ξεκινάς μια καινούρια συνεργασία, να αναλαμβάνεις ένα καινούριο εγχείρημα στη δουλειά σου ή να καταφέρνεις να υλοποιήσεις μια μεγάλη φιλοδοξία σου. Επίσης, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις σου με ανώτερους αλλά και συναδέλφους, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς και μια προαγωγή, η οποία θα συνοδεύεται βέβαια από πρόσθετες ευθύνες. Από την άλλη, θα σε απασχολήσει η δημόσια εικόνα σου, ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου και δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να διαφημίσεις καλύτερα τα προσόντα σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά σπουδές, ταξίδια και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Τις ημέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για λόγους αναψυχής είτε για να προωθήσεις κάποια συνεργασία, ενώ γενικά φαίνεται πως προσπαθείς να ανοιχτείς και να επεκταθείς, μαθαίνοντας καινούρια πράγματα και επενδύοντας σε νέα αντικείμενα γνώσης. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό, να «ξεμπερδέψεις» με μια νομική υπόθεση ή και να δρομολογήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση, το νόημα της ζωής σου και το όραμα που έχεις για τον κόσμο εμπλουτίζονται και ανανεώνονται.


ΙΧΘΕΙΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού φέρνει ένα νέο ξεκίνημα σε οικονομικές σου υποθέσεις και στις στενές σου σχέσεις. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και ενδεχομένως να σε απασχολήσει το κοινό σας ταμείο ή θέματα συμβίωσης. Όλα όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο έρχονται σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε μια επένδυση, να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που θα αλλάξει το οικονομικό σου στάτους. Από την άλλη, φαίνεται πως αλλάζει σημαντικά η ψυχολογία σου και πως λαμβάνεις την ώθηση να αναγεννήσεις κάποιες ιδέες σου, προκείμενου να κάνεις χώρο για καινούρια πράγματα.


 


πηγή:myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X