Αυνανισμός: Μια… δημιουργική απασχόληση! (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ φυσιολογική και υγιής (γυναικεία) συνήθεια είναι ο αυνανισμός. Εκτός από το ότι σου προσφέρει την ηδονή που αναζητάς, σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις το σώμα σου και να πειραματιστείς πάνω στο τι ακριβώς σε ερεθίζει και σου «ανεβάζει» την σεξουαλική διάθεση.

Επειδή, λοιπόν, συνήθως αυνανίζεσαι με το ένα σου χέρι, διάβασε παρακάτω 5 χρηστικές προτάσεις για το τι μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης πράξης με το άλλο σου χέρι!

Χρησιμοποίησε έναν δονητή

Εάν δεν το έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα, το σίγουρο είναι ότι θα μείνεις κατενθουσιασμένη από το… αποτέλεσμα. Εκτός από δονητή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιοδήποτε άλλο «sex toy» έχεις υπόψη σου, το οποίο πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές ηδονής.

Κάνε το και με τα δύο χέρια

Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις στον αυνανισμό και τα δύο σου χέρια. Με το ένα αγγίζεις την κλειτορίδα σου και γενικότερα την περιοχή του κόλπου σου και με το άλλο μπορείς να χαϊδεύεις τις ρόγες σου, να αγγίζεις το σώμα σου ή ακόμα και τον πρωκτό σου, που θεωρείται εξίσου σημαντική ερωτογόνος περιοχή.

Στείλε μήνυμα

Την ώρα του αυνανισμού και πάνω στην ένταση της στιγμής, χρησιμοποίησε το ελεύθερο χέρι σου για να στείλεις μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στον σύντροφό σου. Γράψε του τι κάνεις εκείνη τη στιγμή και ζήτα του, αν μπορεί φυσικά, να κάνει κι εκείνος το ίδιο πράγμα. Προσοχή! Μην στέλνεις γυμνές φωτογραφίες. Πρώτον, γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσει στο μέλλον ο παρτενέρ σου και δεύτερον, γιατί εκείνη την ώρα δεν θέλεις να κάνεις λάθος στον αριθμό και να καταλήξουν οι φωτό σε κάποιον άσχετο παραλήπτη.

Εναλλαγές στα χέρια

Φυσικά και κατά τη διάρκεια του αυνανισμού μπορείς να εναλλάσσεις χέρια. Άνθρωπος είσαι, μπορεί να κουραστείς με το ένα, οπότε για να μην κόψεις τον ρυθμό σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το άλλο.

Και τα δύο μαζί

Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος… Αυνανίσου και με τα δύο χέρια, ταυτόχρονα. Εάν χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου, κάνε το και με τα δύο. Εάν βάζεις τα δάχτυλά σου στον κόλπο σου, σκέψου ότι καλύτερα δέκα παρά πέντε! Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.gurl.com

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Αυνανισμός και «sex toys»: 6 μυστικά για απίστευτους οργασμούς!

Αυνανισμός με τα πόδια: Οδηγίες για αρχάριες

 

Σχετικά άρθρα