Είμαι 1,80 και 70 κιλά. Πρέπει να χάσω βάρος; thumbnail

O 17χρονος Παναγιώτης, αναγνώστης του boro.gr,

Μαγικές συμβουλές και δίαιτες δεν υπάρχουν και το τι ταιριάζει στον κάθε οργανισμό είναι σχετικό της βιοχημείας του οργανισμού, αλλά και των προτιμήσεων του κάθε ανθρώπου...

Είμαι 1,80 και 70 κιλά. Πρέπει να χάσω βάρος;

Στο ερώτημά σας απαντά η Κυριακή Απέργη, Διαιτολόγος-ΔιατροφολόγοςΕΡΩΤΗΣΗ:Είμαι 17 χρονών, με ύψος 1,80 και βάρος 70 κιλά. Πρέπει να χάσω κιλά; Ποια δίαιτα είναι ιδανικη να ακολουθήσω, ώστε να αδυνατίσω;Επίσης, θέλω να χάσω και λίπος από τα πόδια.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Για να χάσεις κιλά μόνιμα πρέπει να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε παχαίνει. Στην συνέχεια με την καθοδήγηση και την συνεχή υποστήριξη ενός πτυχιούχου διαιτολόγου διατροφολόγου, ο οποίος μέσω ενός πλήρους ιστορικού, θα κατορθώσεις να φτιάξεις την σχέση σου με την τροφή και να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου. Μαγικές συμβουλές και δίαιτες δεν υπάρχουν και το τι ταιριάζει στον κάθε οργανισμό είναι σχετικό της βιοχημείας του οργανισμού, αλλά και των προτιμήσεων του κάθε ανθρώπου.


Απέργη Κυριακή
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
6987121394
fb: Κυριακή Απέργη-Διαιτολόγος Διατροφολόγος
www.kiriakiapergi.gr www.thehealthlab.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X