Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/10 thumbnail
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιήθηκε χτες, ανοίγει μία περίοδο 28 ημερών, όπου η συντροφικότητα, η διπλωματία αλλά και η αναποφασιστικότητα, θα χαρακτηρίζει κάθε νέο μας ξεκίνημα ή δραστηριότητα μας!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/10

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιήθηκε χτες, ανοίγει μία περίοδο 28 ημερών, όπου η συντροφικότητα, η διπλωματία αλλά και η αναποφασιστικότητα, θα χαρακτηρίζει κάθε νέο μας ξεκίνημα ή δραστηριότητα μας!


Εκείνοι ωστόσο που θα καταφέρουν να αρπάξουν ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούν δυνατότητες είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!


 


ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα δοκιμαστεί κατά κάποιο τρόπο η υπομονή σου με αυτούς που έρχεσαι σε επαφή. Απόφυγε να εκνευριστείς αλλά να μπορέσεις να έχεις το διαλλακτικό σου ύφος για να μπορέσεις να κατατροπώσεις τον καθένα που θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στα σχέδια σου. Το μυαλό σου κινείται σε τόσο γρήγορους ρυθμούς που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το συλλάβουν.


ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις και μην είσαι αμετάκλητος τις απόψεις σου. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και να λύσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο με τον πιο ανώδυνο τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Άρης που είναι στην Παρθένο σε κάνει μερικές φορές να μην ικανοποιείσαι εύκολα με κάποιες καταστάσεις που σε περιτριγυρίζουν. Αυτό το αίσθημα θα έχεις όλη την σημερινή μέρα. Φρόντισε να μην αφήσεις το μυαλό σου και σε οδηγήσει σε λάθος λύσεις γιατί στο μέλλον μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι στα ύψη της. Κάποιο θέμα που σε απασχολεί με άτομο της οικογένειας σου σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις κάποια λύσει που θα το κάνεις να χαρεί και εκείνο.


ΛΕΩΝ: Σήμερα θα προκύψουν κάποια θέματα που δεν τα είχες στο πρόγραμμα σου. Φρόντισε να μην αποσυντονιστείς και χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί με αυτή την συμπεριφορά δεν θα έχεις τα ποθητά αποτελέσματα που θέλεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και με την δυναμικότητα που έχεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιο σου αυτή την περίοδο είσαι σε πολύ δημιουργική φάση. Φρόντισε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα που έχεις για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες υποθέσεις που είναι στάσιμες και σε προβληματίζουν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.


ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να έχεις αρκετή υποχωρητικότητα σε κάποια γεγονότα που θα προκύψουν. Απόφυγε να εκνευριστείς γιατί δεν θα μπορέσεις να καταφέρεις τίποτα γιατί θα χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις αλλά με τον σωστό προγραμματισμό που θα κάνεις θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου ο κοινωνικός σου περίγυρος ανοίγει για αυτό πρόσεξε να μην απομακρύνεις αξιόλογους ανθρώπους από κοντά σου, γιατί στο μέλλον θα έχεις την συμπαράστασή τους σε θέματα που σε απασχολούν. Κάποιες υποθέσεις σου που ήταν στάσιμες από το παρελθόν βρίσκουν τις λύσεις που θέλεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άρης που είναι στην Παρθένο σήμερα θα σου φέρει περισσότερο εκνευρισμό από ότι συνήθως. Φρόντισε να συγκρατηθείς και πεις λόγια σε δικά σου άτομα που μετά μπορεί να τα μετανιώσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε με χαλαρότητα να λύσεις οτιδήποτε μπορεί να προκύψει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα συγχρόνως αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο σε κάποιες υποθέσεις. Φρόντισε να βάλεις κάποια σειρά στα πράγματα ώστε να μπορέσει να μειωθεί και το πολύ άγχος που έχεις. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να μιλούσες για όλα αυτά που σε απασχολούν σε κάποιο άτομο δικό σου που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις βάλει κάποιους στόχους στο μυαλό σου και θέλεις να τους υλοποιήσεις. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και θα σου φέρει τις ευκαιρίες για να μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις καθόλου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο.


ΙΧΘΥΣ: Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και νομίζεις ότι σε κρατούν στάσιμο σε σχέση με την πορεία των σχεδίων σου. Πρέπει να το βγάλεις αυτό από το μυαλό σου και να καταλάβεις πως ότι ασχολείσαι με πολλά πράγματα μαζί και είναι λογικό μερικά να έρχονται λίγο πιο πίσω. Φρόντισε να δώσεις λύσεις στα θέματα που είναι άμεσα και όλα τα άλλα μπορούν να τακτοποιηθούν αργότερα.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X