Σεξ: 5 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις! (ΦΩΤΟ) thumbnail
Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι 5 στάσεις στο σεξ, που επιβάλλεται να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου...

Σεξ: 5 στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις! (ΦΩΤΟ)

Στη σεξουαλική σου ζωή υπάρχουν κάποιες στάσεις στο σεξ, που αν δεν τις έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις.


Δες παρακάτω 5 από αυτές, που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα:


1. Πρόκειται για μια παραλλαγή της «γυναίκας από πάνω»! Βάλε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει κι εσύ κάθισε επάνω στο πέος του με την πλάτη γυρισμένη προς αυτόν και ελαφρώς γερμένη προς τα πίσω. Στηρίζεσαι στα χέρια σου και έτσι μπορείς να κουνιέσαι (και) μπρος – πίσω, εντείνοντας τη σεξουαλική σου απόλαυση, αφού έτσι μπαίνει στο… παιχνίδι και η κλειτορίδα σου.


2. Στην στάση αυτή, εσύ έχει το… πάνω χέρι. Βάλε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα, φέρνοντας τα πόδια του ελαφρά ανοιχτά και ψηλά προς το μέρος του. Έχοντας τις γάμπες του κάτω από τις μασχάλες σου, κάνε βαθιά καθίσματα επάνω στο πέος του. Εκτός από τρομερή σεξουαλική εμπειρία, είναι και καλή γυμναστική για σένα!


3. Στην περίπτωση αυτή, τα πράγματα είναι εύκολα για σένα και λιγάκι πιο δύσκολα για τον παρτενέρ σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις μπρούμυτα στο κρεβάτι ή όπου αλλού βολεύεσαι, ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια σου. Ο σύντροφός σου έρχεται και κάθεται στο ύψος του ποπού σου, περνώντας τα πόδια του αριστερά και δεξιά σου. Στηριζόμενος στα χέρια του, διεισδύει μέσα σου.


4. Στη συγκεκριμένη στάση, απαιτείται να έχεις καλά ανοίγματα! Στέκεστε ο ένας απέναντι στον άλλον, με τα σώματά σας κολλητά. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το ένα σου πόδι, στηρίζοντάς το στον ώμο του. Εάν το καταφέρεις, η αίσθηση της διείσδυσης είναι απίστευτη!5. Για την… περίπτωση που εξετάζουμε, απαιτούνται τρία πράγματα: εσύ, ο σύντροφός σου και μια σκάλα. Εάν είναι εσωτερική και σταθερή, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γείρεις προς τα μπροστά, ακουμπώντας με τις παλάμες σου σε μπροστινό σκαλι. Εάν η σκάλα είναι πτυσσόμενη, τότε απλά βάλε το ένα σου πόδι σε κάποιο από τα σκαλιά. Φυσικά, ο παρτενέρ σου παίρνει θέση από πίσω σου…


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X