Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/10 thumbnail
Ο Ήλιος στον Σκορπιό από σήμερα και τα ερωτικά μας Σκορπάκια έχουν γενέθλια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/10

Ο Ήλιος στον Σκορπιό από σήμερα και τα ερωτικά μας Σκορπάκια έχουν γενέθλια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα! Άλλωστε με τον Δία πλέον στο Ζώδιο τους, η τύχη είναι δεδομένη για αυτούς! Επιπλέον όλα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, ευνοούνται ιδιαίτερα από την θέση αυτή του Ήλιου, αφού «φωτίζουν» την ζωή τους και προωθούν αποτελεσματικά τα σχέδια τους!


ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης (κυβερνήτης σου) από σήμερα μπαίνει στον Ζυγό και θα σου φέρει πολλές αλλαγές. Φρόντισε να δείξεις τα καλά σου χαρακτηριστικά, και απόφυγε την ένταση και τις επιθετικές ρήξεις με τους άλλους γιατί με αυτή την συμπεριφορά δεν θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η ενεργητικότητα και δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη τους.


ΤΑΥΡΟΣ: Η εργατικότητά σου, η επιμονή και υπομονή, αναστέλλουν τον παρορμητισμό σου, αλλά διευκολύνουν ιδιαίτερα την γνώση που θέλεις να έχεις και την δεξιότητά σου. Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα σε βοηθήσει να βάλεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν σε πολύ καλή σειρά.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Από την σημερινή ημέρα θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου. Έχεις μάθει να ζεις με την ταχύτητα και έχεις λεπτές ισορροπίες. Την σημερινή ημέρα θα έχεις την αίσθηση της απόλαυσης και θα θέλεις να περάσεις μαζί με φιλικά σου πρόσωπα πολύ καλά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι από τα ζώδια που δεν θέλεις να στεναχωρήσεις κανένα και η ευγένεια είναι το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί και θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε αγχώνουν αρκετά.


ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και θα δοκιμάσουν πρώτα από όλα εσένα αλλά και κάποια άτομα που μπορεί να σε περιβάλουν. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ επιδέξιες κινήσεις για να μπορέσεις να τελειώνεις από όλα αυτά που σε απασχολούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από σήμερα προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αμφισβητείς τα πάντα, και αισθάνεσαι απογοητευμένος. Αγωνίζεσαι να φέρεις αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το καλό, των δικών σου ατόμων. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να νιώσεις πιο άνετα.


ΖΥΓΟΣ: Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα αποτελέσουν αφορμή να δεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Αυτά τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου και θα αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σε αφορούν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο στους άλλους. Θα έχεις πολλές νέες συλλήψεις ιδεών και θα αναζητάς μια καινοτόμο φιλοσοφία ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μέχρι τώρα μπορεί να συμβαίνουν στην ζωή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Από σήμερα, θα συμβούν πολλές αλλαγές που θα μπορέσουν να σε κάνουν ευτυχισμένο. θα μπορέσεις να ανακαλύψεις αυτό που σε ενδιαφέρει και θα αναζητήσεις πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα έχεις πολύ διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Προχώρησε με αυτό το σκεπτικό και στο τέλος θα έχεις όλη την επιτυχία που θέλεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί και η ενεργητικότητα αλλά και η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε σε ότι κάνεις να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Προσπάθησε να μπορέσεις να αποφύγεις την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες και άγχος. Στο δημιουργικό πεδίο, θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά που θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις πολλά από όλα αυτά που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα. Έχεις κάποιες ανασφάλειες αλλά όλες αυτές προέρχονται από ξαφνικές αλλαγές που θα γίνουν στον κοινωνικό και οικογενειακό σου τομέα. Θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία που θα σε οδηγήσει σε πάρα πολλές λύσεις που μέχρι τώρα δεν μπορούσες να δώσεις.


ΙΧΘΥΣ: Φρόντισε να διώξεις διάφορες ευαισθησίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να δεις κάποια γεγονότα από την ρεαλιστική τους πλευρά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό θα κάνει την επικοινωνία σου πολύ καλή και θα μπορέσεις να έχεις πολλές ιδέες για να κάνεις πραγματικότητα όλα αυτά τα σχέδια που έχεις μέχρι τώρα μέσα στην σκέψη σου. Οι κινήσεις σου θα έχουν μεγάλη επιτυχία.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X