Ο σύντροφός μου τσιλιμπούρδιζε στο Facebook από δεύτερο προφίλ. Σκέφτομαι να τον χωρίσω! thumbnail

Η αναγνώστρια του boro.gr, Γεωργία

Θέλω να μου πείτε αν πρέπει να χωρίσω τον σύντροφό μου που είμαστε 2 χρόνια μαζί γιατί είχε δεύτερο προφίλ στο FB και τσιλιμπούρδιζε στο ίντερνετ με σεξουαλικά λόγια.

Ο σύντροφός μου τσιλιμπούρδιζε στο Facebook από δεύτερο προφίλ. Σκέφτομαι να τον χωρίσω!

Θέλω να μου πείτε αν πρέπει να χωρίσω τον σύντροφό μου που είμαστε 2 χρόνια μαζί γιατί είχε δεύτερο προφίλ στο FB και τσιλιμπούρδιζε στο ίντερνετ με σεξουαλικά λόγια. Ενώ τα είχε όλα από εμένα, κολλούσε σε άλλες…


H απάντηση της ειδικού στο ερώτημά σας:


Απάντηση,


Θα βοηθούσε μία ειλικρινής και ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας, κατά την οποία θα μπορούσε να σας εκφράσει τι είναι αυτό που αποζητούσε από τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ακόμη όμως καλύτερα θα μπορούσατε να συζητήσετε για τη μεταξύ σας σχέση.


Να μιλήσετε για όσα νιώθετε και όσα σκέφτεστε για τη σχέση σας αλλά και για τις επιθυμίες και τις προσωπικές ανάγκες του καθένα. Να σκεφτείτε εάν είστε ικανοποιημένοι από τον/τη σύντροφο, εάν κάτι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στο συναίσθημα ή στη συμπεριφορά και των δύο.


Επομένως, το μοίρασμα και η ουσιαστική συζήτηση μεταξύ σας θα είναι ωφέλιμη και για τους δύο, καθώς θα μάθετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και τον άλλον.


Σοφία Κουφοπούλου
ψυχολόγος-ψυχοδραματίστρια
6947834889
http://drasipsyhis.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X