Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι σε παιδιά στα Γιαννιτσά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» thumbnail
Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα βρίσκεται στην πόλη από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι σε παιδιά στα Γιαννιτσά από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δωρεάν προληπτικούς ελέγχους σε παιδιά στα Γιαννιτσά θα πραγματοποιήσουν από σήμερα, Δευτέρα, ως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, εθελοντές γιατροί και οδοντίατροι με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κάνει στάση στην πόλη.


Η δράση Προληπτικής Ιατρικής υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Νομού Πέλλας, υπό την αιγίδα του Νομού Πέλλας.


Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα ιατρεία, πλήρως εξοπλισμένα, θα βρίσκεται στον Κεντρικό Πεζόδρομο Γιαννιτσών, με ώρες λειτουργίας από τις 08:30 έως τις 16:30 μμ. πραγματοποιώντας προληπτικούς ιατρικούς/οδοντιατρικούς ελέγχους στα παιδιά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα τον «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» και τις δύο κινητές ιατρικές μονάδες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχουν επισκεφθεί περισσότερα από 85.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X