Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/10 thumbnail
Ρομαντισμός, διαίσθηση, ποιητικότητα, τρυφερότητα, αγαπησιάρικα μηνύματα και μπόλικες εξομολογήσεις χαρακτηρίζουν την σημερινή Τρίτη!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 24/10

Ρομαντισμός, διαίσθηση, ποιητικότητα, τρυφερότητα, αγαπησιάρικα μηνύματα και μπόλικες εξομολογήσεις χαρακτηρίζουν την σημερινή Τρίτη! Ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί; Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!


 


ΚΡΙΟΣ: Την σημερινή ημέρα θα βιώνεις εσωτερικά τις προκλήσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν μέχρι τώρα και κάποιες στιγμές θα έχεις εκνευρισμό. Θα σε ταλαιπωρούν ευαισθησίες και συναισθήματα, όπως η συμπόνια προς τους άλλους. Φρόντισε να έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα ώστε να αποκτήσεις την ικανότητα να χειριστείς έτσι τις καταστάσεις ώστε να μην στεναχωριέσαι και από την άλλη να έχεις την επιτυχία που θέλεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Από σήμερα θα είσαι πιο τολμηρός και θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά. Βάλε στόχους και εστιάσου στις λεπτομέρειες. Μπορείς να πάρεις και την βοήθεια από κάποιο φιλικό σου άτομο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις τις σκέψεις σου και να ανταλλάξεις απόψεις με ανθρώπους που θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι στο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα μπορέσεις την σημερινή ημέρα να καταφέρεις πάρα πολλά. Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείς με τις ευκαιρίες που θα έρθουν. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος και θα προσπαθήσεις να διεκδικήσεις όλα αυτά που τόσο καιρό τα σχεδιάζεις. Θα μπορέσεις να ανταμοιφθείς για τις προσπάθειες σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Την σημερινή ημέρα θα συναντήσεις κάποια εμπόδια σε αυτά που θέλεις να κάνεις και στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Νιώθεις κάποια πίεση για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα. Δεν πρέπει να σε ανησυχεί τίποτα γιατί με όλα αυτά που θα ασχοληθείς θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας μια χαρά.


ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα είσαι μονίμως απασχολημένος περνώντας πολύ χρόνο με όλες αυτές τις υποθέσεις που σε απασχολούν και χρειάζεσαι και λίγο ξεκούραση. Φρόντισε ότι κάνεις να το κάνεις με πολύ προγραμματισμό για να μπορέσεις να νιώθεις πολύ καλά ψυχικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις σήμερα θα μπορέσει να αποφορτιστεί η ένταση. Φρόντισε να έχεις ένα ευέλικτο τρόπο δράσης και σκέψης για να μπορέσεις να καταφέρεις να τελειώσεις με κάποια ζητήματα που ακόμη σε ταλαιπωρούν. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την βοήθεια σου.


ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου θέλεις να κινείσαι βιαστικά και αρκετά παρορμητικά. Με τις υποθέσεις που έχεις και πρέπει να πάρεις πολύ σοβαρές αποφάσεις πρέπει να μάθεις να λειτουργείς με αργούς ρυθμούς, παρόλο που αυτό σε ταλαιπωρεί. Να ξέρεις όμως ότι αν κάτσεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις κάτι αυτό θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα και θα φέρει την επιτυχία στις υποθέσεις σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία γιατί διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σου θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα δικά σου. Φρόντισε να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου ώστε να μπορέσεις να φέρεις μερικά πράγματα στα μέτρα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις σε όλα αυτά που κάνεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα έχεις μια διαφορετική νοοτροπία για κάποιες καταστάσεις. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τις προσπάθειες που κάνεις. Αλλά εσένα δεν σου αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Έχεις μυαλό που έχει πολλές ιδέες και δεν πρέπει να δώσεις σημασία σε κανένα ότι και αν προσπαθήσει να σου πει. Κινήσου όπως ξέρεις και στο τέλος θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονταν ακατόρθωτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την περίοδο που ο Άρης είναι στον Ζυγό θα εξελιχθούν κάποια γεγονότα που θα αποτελέσουν αφορμή να δεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις όποιες απόψεις σου. Αυτά τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα για κάποιες καταστάσεις και έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχεις έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί, ενισχύει την δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις και σε οδηγεί σε επιτυχημένες αποφάσεις. Με την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχεις θα καταφέρεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X