Σεξ στην ύπαιθρο: Έλα πιο κοντά με τη… φύση σου

Το να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο είναι άκρως ερεθιστικό και σίγουρα περιπετειώδες. Ειδικά, εάν έχεις αποφασίσει να το κάνεις στη φύση, τότε σίγουρα θα πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη για να μην έχεις τυχόν απρόοπτα.

  1. Προφυλακτικά

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσεις περίπτερο/φαρμακείο/ψιλικατζίδικο στην εξοχή, καλό θα είναι να πας στη… μάχη προετοιμασμένη απόλυτα, για να μην βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα (βλ. ΣΜΝ, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη).

  1. Κουβέρτα – σεντόνι

Φυσικά και θα πρέπει κάτι να στρώσεις, για να το ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο. Μια κουβέρτα ή ένα σεντόνι από το σπίτι σίγουρα θα κάνουν τη δουλειά, προστατεύοντάς σας από λάσπες, χώματα, έντομα κλπ.

  1. Φακό

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου αντέχετε πολύ στο σεξ, τότε φρόντισε να έχεις και κανένα φακό μαζί σου, μην σας πάρει η νύχτα και μετά δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον. Οπωσδήποτε βεβαιώσου ότι ο φακός έχει μπαταρίες και δουλεύει κανονικά.

  1. Λιπαντικό

Στη Φύση είναι πιθανό να σου έρθουν απίστευτες… εμπνεύσεις, που μπορεί να απαιτούν έξτρα λίπανση. Για αυτό, καλού – κακού, έχε μαζί σου ένα λιπαντικό, ώστε να ευχαριστηθείς την εμπειρία στο έπακρο.

  1. Μωρομάντηλα

Επειδή θα είναι λίγο δύσκολο να βρεις τουαλέτα, έχε μαζί σου μωρομάντηλα που θα σας βοηθήσουν να καθαριστείτε τόσο πριν, όσο και μετά την συνεύρεση.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ στην ύπαιθρο; Κάποιοι το τολμούν…

 

 

Σχετικά άρθρα