Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 24/10 thumbnail

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 24/10

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά δέχεσαι μια θετικότατη επιρροή με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αντιληφθείς εύκολα και χωρίς πολλές εξηγήσεις πράγματα και καταστάσεις. Έτσι, θα καταφέρεις να πλησιάσεις το ταίρι σου και να λύσεις όποια προβλήματα υπάρχουν ήσυχα και χωρίς εντάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά, με τον Ερμή να πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ικανότητα να κατανοείς πράγματα που δεν είναι ορατά με την πρώτη ματιά. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνοντας τις σωστές κινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση δημιουργούν ένα κλίμα πιο ανάλαφρο και χαλαρό που σου επιτρέπει να περάσεις στιγμές ανάπαυσης, αλλά και εκτόνωσης με το ταίρι σου. Μπορείς να οργανώσεις μια έξοδο σε θέατρο, κινηματογράφο ή για να ακούσετε ζωντανή μουσική, μιας και η καλλιτεχνική τάση είναι χαρακτηριστικό της ημέρας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό, ενώ το συναίσθημα αρκετά πλούσιο. Μπορείς να αντιληφθείς τα προβλήματα στη σχέση σου ή τους προβληματισμούς του συντρόφου σου χωρίς ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Έτσι, είσαι σε θέση να ενεργήσεις άμεσα προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις την απόσταση μεταξύ σας.


ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, καθώς υπάρχει κέφι και αισιοδοξία. Μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και μάλιστα να κατανοήσεις τις προθέσεις του χωρίς να χρειαστούν πολλά λόγια. Υπάρχει μια καλή επικοινωνία που βοηθάει να ξεδιαλύνετε τα σύννεφα τις σχέσεις. Αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου αντίστοιχα το καλό κλίμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης. Έτσι, όχι μόνο θα βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης, αλλά θα μπορέσεις να αφήσεις και χρόνο για να περάσετε όμορφα μαζί.


ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά, είναι μια καλή ημέρα που θα σε βοηθήσει να λύσεις τις διαφορές που υπάρχουν στη σχέση σου και να περάσεις καλά. Υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση. Με τις συνθήκες αυτές οποιοδήποτε σημαντικό θέμα μπορεί να συζητηθεί και να επιλυθεί χωρίς εντάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά η ημέρα μπορεί να κυλήσει πολύ όμορφα, γιατί ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται αρκετά σήμερα. Φαίνεται πως ο,τιδήποτε δημιουργεί απόσταση μπορεί να ξεκαθαριστεί δια λόγου στη σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος δεσμεύσεων, εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου δεινότητα για να κάνεις την προσέγγιση που θέλεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αισθηματικά σου ευνοούνται σήμερα καθώς ο τρόπος που εκφράζεσαι στον τομέα αυτόν θα χαρακτηρίζεται από ευθύτητα και τιμιότητα. Έτσι, ισχυροποιείς τις βάσεις τις σχέσεις σου ή θέτεις τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δημιουργήσεις ένα νέο δεσμό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μικρή εξόρμηση φαίνεται πως ευνοείται σήμερα και μάλιστα θα έχει θετικό αντίκτυπο στον αισθηματικό τομέα. Δεν χρειάζεται να κάνεις μονοήμερη εκδρομή για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Ένας περίπατος ή μια ωραία ταινία μπορεί να δώσει χρόνο στη σχέση σου και να σας ταξιδέψει για λίγο σε έναν κόσμο αποκλειστικά για εσάς τους δυο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αποδοχή της διαφορετικότητας και το ανοιχτό σου μυαλό απομακρύνουν τις σκιές της σχέσης και σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Συνήθως, αυτό που δημιουργεί εντάσεις είναι η διαφορετικότητα και αυτή δεν φαίνεται να είναι ικανή να επηρεάσει τις ισορροπίες σήμερα.


ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου ευνοούνται σήμερα καθώς ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε βοηθάει να αντιληφθείς τα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται υπερβολική ανάλυση ή εξηγήσεις. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο και ενέργεια με σκοπό να ασχοληθείς με πιο ενδιαφέροντα πράγματα με τον σύντροφό σου…!


 


πηγή:myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X