Σεξ στο αυτοκίνητο: Πώς να το κάνεις σωστά!

Εάν δεν σου έχει τύχει μέχρι τώρα, σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σου, θα σου προκύψει σεξ στο αυτοκίνητο. Θέλεις η έλλειψη χώρου, θέλεις η… φλόγα της στιγμής, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνεις συνοδηγός στην αναζήτηση της ηδονής!

Επειδή, λοιπόν, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και καλά διαβασμένη αν σου «κάτσει» μια τέτοια περίπτωση, δες παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές για να έχεις… τσίτα τα γκάζια!

1. Με σημαία σου μια φούστα!

Ειδικά σε περίπτωση που είσαι σίγουρη ότι η βόλτα με το αυτοκίνητο θα καταλήξει σε καυτό σεξ με τον σύντροφό σου, καλό θα είναι να είσαι κατάλληλα ενδεδυμένη! Τι σημαίνει αυτό; Μα, φυσικά, ότι πρέπει να φοράς ρούχα που δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός. Μια φούστα, όσο το δυνατό πιο άνετη, είναι το ιδανικό ρούχο.

2. Λίγες και καλές κινήσεις…

Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος, θα πρέπει να κάνεις λίγες κινήσεις και καλές. Αυτό σημαίνει ότι τα χέρια και τα πόδια σου θα τα έχεις κάπως πιο… συμμαζεμένα, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλεις – κατά λάθος πάντα – να «βγάλεις», ας πούμε, το χειρόφρενο και να αρχίσει το αυτοκίνητο να κυλάει σε κάποια κατηφόρα!

3. Γρήγορα, όχι πρόχειρα!

Βασικός κανόνας του σεξ στο αυτοκίνητο είναι ότι πρέπει να γίνει, εκτός των άλλων, σχετικά γρήγορα. Εκτός του ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι σε χώρο που θα περνάνε αρκετοί… αδιάκριτοι τύποι, η έλλειψη χώρου που προαναφέραμε σε αναγκάζει να κάνεις τα πάντα σε μια ταχυτητα παραπάνω. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα.

4. Η σωστή στάση

Ανάλογα με το… κάθισμα που θα επιλέξετε να «τερματίσετε το κοντέρ», υπάρχει και η ανάλογη στάση. Εάν επιλέξετε το κάθισμα του συνοδηγού, ρίξτε την πλάτη λιγάκι προς τα πίσω και βάλτε τα πόδια σας ανοιχτά να ακουμπήσουν επάνω στο ταμπλό. Σε περίπτωση που επιλέξεις το πίσω κάθισμα, δύο είναι οι βασικές επιλογές: Στα… τέσσερα και εσύ από πάνω.

Προσοχή: Ποτέ μα πότε μην ξεχνάς τα προφυλακτικά. ΣΜΝ και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη περιμένουν στη γωνία…

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα