Η «Βαβέλ» κάνει μια στάση στο Σύνταγμα thumbnail
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνουν ένα διαφορετικό ραντεβού με το άλμπουμ «Βαβέλ» στο Public Συντάγματος.

Η «Βαβέλ» κάνει μια στάση στο Σύνταγμα

Κλείνοντας τον κύκλο των live εμφανίσεων τους σε όλη την Ελλάδα μετά από 16 μήνες επιτυχημένης πορείας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνουν ένα διαφορετικό ραντεβού με το άλμπουμ «Βαβέλ» στο Public Συντάγματος.

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:30, η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, θα βρίσκεται στο Τμήμα Μουσικής στον 4ο όροφο του καταστήματος Public στο Σύνταγμα για να υπογράψουν το άλμπουμ «ΒΑΒΕΛ» που κυκλοφορεί σε συλλεκτικό βινύλιο και deluxe version, από την Feelgood Records.

Η «Βαβέλ» είναι ο πιο ώριμος και ολοκληρωμένος δίσκος της κοινής πορείας τους που αγαπήθηκε από το κοινό πριν ακόμα την κυκλοφορία του και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια γεμάτα τόλμη, έμπνευση και ευαισθησία. Δώδεκα σύγχρονες ιστορίες με την υπογραφή του Γεράσιμου, όπως τις μελοποίησε κι ενορχήστρωσε ο Θέμης και τις καταθέτει με τη μοναδική της ερμηνεία η Νατάσσα.

H «Βαβέλ», πότε εξωστρεφής και πότε εξομολογητική, μέσα σε ήχους αισθαντικών μελωδιών και ζωηρών ρυθμών που εναλλάσσουν λαϊκά, έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία, αφηγείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς.

Σας περιμένουμε στην τελευταία στάση της «Βαβέλ» στο Public Συντάγματος, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:30!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Πού:  Public στο Σύνταγμα


Πότε: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017


Ώρα: 18:30


 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X