6 σημάδια ότι είσαι σεξουαλικά ερεθισμένη!   thumbnail
Η σεξουαλική σου διέγερση μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα... συμπτώματα στον κόλπο σου. Διάβασε ποια ακριβώς ειναι αυτά!

6 σημάδια ότι είσαι σεξουαλικά ερεθισμένη!

Όταν ερεθίζεσαι σεξουαλικά σου συμβαίνουν κάποια πολύ βασικά πράγματα: Υγραίνεσαι, ανεβάζεις παλμούς, η ανάσα σου γίνεται πιο κοφτή και τα μάγουλα σου κοκκινίζουν.


Αυτά είναι τα βασικά… συμπτώματα τα οποία γίνονται πιο εύκολα αντιληπτά (και) από σένα.


Όμως, πώς αντιδρά ο κόλπος σου όταν εσύ ερεθίζεσαι σεξουαλικά;


1. Σου προκαλεί πόνο


Είναι πολύ συνηθισμένο, όταν διεγείρεσαι σεξουαλικά, να νιώθεις έναν ελαφρύ πόνο στον κόλπο σου. Ειδικά σε περίπτωση που σε αγγίξει ο σύντροφός σου, είναι πολύ πιθανό να πονέσεις λιγάκι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό συμβαίνει γιατί στη φάση αυτή συγκεντρώνεται περισσότερο αίμα στην περιοχή αυτή, με αποτέλεσμα να γίνεται ιδαιαίτερα ευαίσθητη. Παρόμοιο πόνο είναι πιθανό να νιώσεις και μετά τον οργασμό.


2. Νομίζεις ότι θες τουαλέτα


Εάν, όταν εισαι ερεθισμένη, νιώθεις πως θέλεις να πας τουαλέτα μην ανησυχείς. Αυτή είναι μια αντίδραση του κόλπου σου και συγκεκριμένα του «σφουγγαριού» της ουρήθρας σου, που ουσιαστικά λειτουργεί αποτρεπτικά από το να ουρήσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.


3. Αλλάζει το χρώμα του


Κι όμως, συμβαίνει και αυτό στον κόλπο σου. Όταν είσαι ερεθισμένη το χρώμα των εσωτερικών «χειλιών» μεταβάλλεται από ροζ σε έντονο κόκκινο, λόγω της συγκέντρωσης του αίματος. Εάν, πάντως, έχεις γεννήσει το χρώμα τους από ροζ γίνεται μωβ.


4. Ανασηκώνεται η μήτρα σου


Ο κόλπος σου αντιλαμβάνεται ότι είσαι έτοιμη για σεξουλική επαφή και αυτόματα η μήτρα σου ανασηκώνεται, επιμηκύνοντας το κολπικό κανάλι. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεαι τα προκαταρκτικά, προκειμενου να γίνει ακόμα πιο εύκολα η διείσδυση.


5. Έχεις… στύση


Εάν νομίζεις ότι η στύση είναι μόνο αντρικό προνόμιο, κάνεις μεγάλο λάθος. Κατά τη σεξουαλική σου διέγερση, ο κόλπος σου φουσκώνει. Παράλληλα, η κλειτορίδα σου σκληραίνει και γίνεται πιο εμφανής.


6. Ο κόλπος σου διαστέλλεται


Κατά τον σεξουαλικό σου ερεθισμό, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τον πόνο σου να… ανοιγοκλείνει. Μην ανησυχείς, δεν συμβαίνει κάτι περίεργο. Είναι φυσιολογική αντίδραση του κόλπου, καθώς αντιλαμβάνεται ότι κάτι αναμένεται να διεισδύσει μέσα σου.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X