Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 27/10 thumbnail

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 27/10

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά επαναστατικός προσπαθώντας να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου. Αν το ταίρι σου προσπαθήσει να σε περιορίσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Καλό είναι όμως, να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ: Οι συντηρητικές απόψεις δεν σου αρέσουν και αυτό θα είναι ξεκάθαρο προς τον σύντροφό σου. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία στις αντιδράσεις σου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να κάνεις νέες γνωριμίες.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ανάγκη σου για να βελτιώσεις τα δεδομένα της ζωής σου αγγίζουν και την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που το μεταφέρεις στον σύντροφό σου με κάθε τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του για να αποφασίσετε από κοινού πώς μπορείτε να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά ορμητικός σήμερα, τόσο στην σκέψη σου όσο και στην δράση σου. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις την προσέγγισή σου με αμεσότητα και επιτυχία.


ΛΕΩΝ: Η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τον πρώτο λόγο σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι άσχημα στη σχέση σου. Απλά, νιώθεις την ανάγκη να πορευτείς πιο ανεξάρτητα σήμερα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις και να επιτύχεις το στόχο σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονται στο προσκήνιο τη σημερινή ημέρα. Για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τον σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις. Όσα σε απασχολούν καλό είναι να τα μοιραστείς μαζί του για να λάβεις και μια δεύτερη άποψη.


ΖΥΓΟΣ: Στα αισθηματικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις, αν και έχεις μια ανάγκη να κάνεις αλλαγές. Καλό είναι να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, να του εκφράσεις τις σκέψεις σου και έπειτα να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνος, δεν είσαι διατεθειμένος να στερηθείς την ελευθερία σου αν δεν το αξίζει το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατάσταση είναι λίγο ουδέτερη στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Στρέφεσαι περισσότερο στην προσωπική σου ελευθερία, θέτοντάς την ως προτεραιότητα. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρεμα αναμένονται τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Δεν υπάρχει ένταση στο συναίσθημα, οπότε δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Προτίμησε να περάσεις τη βραδιά σου με τον σύντροφό σου και με κοινή παρέα. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα από το να απομονωθείτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το συναίσθημα είναι λίγο αδρανές σήμερα, οπότε μην περιμένεις βραδιά πάθους και ρομαντισμού. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα όσα θέλεις να αλλάξεις, συμπεριλαμβανομένου και εκείνων που σε ενοχλούν στη σχέση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, οπότε δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για έντονο και βαθύ συναίσθημα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να διατηρήσεις την προσωπική σου ανεξαρτησία, για αυτό δεν αποκλείεται να αντιδράσεις με δυναμισμό σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για τον περιορισμό της μέσα στη σχέση.


ΙΧΘΥΣ: Η ημέρα είναι καλή για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Υπάρχει η τάση για αλλαγή και νέες ιδέες, επομένως μην διστάσεις να τις μοιραστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, θα είσαι αρκετά κοινωνικός, γεγονός που θα σε φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.πηγή:myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X