Δαχτυλίδι πέους: Πώς θα του το φορέσεις! thumbnail
Διάβασε εδώ όσα πρέπει να ξέρεις για το... μονόπετρο του σεξ! Χρήσιμες πληροφορίες, για το πώς θα το χρησιμοποιήσεις με τον σύντροφό σου.

Δαχτυλίδι πέους: Πώς θα του το φορέσεις!

Συνήθως, οι άντρες είναι αυτοί που χαρίζουν κάποιο δαχτυλίδι στις συντρόφους τους. Στην περίπτωσή μας, όμως, μιλάμε για το δαχτυλιδι του πέους, που εσύ θα προσφέρεις στον σύντροφό σου. Προσοχή: Μην τρομάξεις, εάν σου πει «δέχομαι»! Είναι για καλό σκοπό.


Τώρα πάλι, εάν αρχίσει να προβάλλει κάποιες αντιρρήσεις, διάβασε παρακάτω 4+1 βασικά επιχειρήματα για να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη και να ζήσετε απίστευτες στιγμες σεξουαλικης ηδονής.


1. Τι είναι;


Φυσικά και θα πρέπει πρώτα να του εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται. Πρόκειται για ένα βοήθημα στο σχήμα δαχτυλιδιού, με λίγο μεγαλύτερη διάμετρο, η οποία όμως ρυθμίζεται με τη βοήθεια ενός σχετικού εξαρτήματος. Όπως, λοιπόν, φοράς, ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου, έτσι περνάς και το πέος στο «δαχτυλίδι» αυτό. Καθώς αυτό σφίγγει τη βάση του πέους, δεν αφήνει το αίμα που συγκεντρώνεται εκεί να φύγει, διατηρώντας για αρκετή περισσότερη ώρα την ανδρική στύση.


2. Χρησιμοποιείται και για απόλαυση


Ένας «αστικός μύθος» που κυκλοφορεί γύρω από το δαχτυλίδι του πέους είναι ότι χρησιμοποιείται μόνο από όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης. Εν μέρει, αυτό είναι σωστό, όμως ίσχυε μερικές δεκαετίες πίσω, όταν δεν είχαν ακόμα προκύψει τα διάφορα σκευάσματα που ενισχύουν την ανδρική στύση. Πλέον και απόλυτα υγιείς άνδρες το χρησιμοποιούν, καθώς – όπως προαναφέραμε – επιμηκύνει τη διάρκεια της στύσης. Και αν αναρωτιέσαι, όχι δεν επιμηκύνει το ίδιο το πέος!


3. Προσφέρει ηδονή


Πολλοί άνδρες, ίσως και ο δικός σου, μπορεί να ισχυριστούν ότι το δαχτυλίδι τους πέους είναι άβολο τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις γυναίκες. Κι όμως… Στις περισσότερες των περιπτώσεων, το δαχτυλίδι του πέους διαθέτει και δόνηση που θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ηδονή, καθώς έρχεται κατά τη διείσδυση σε άμεση επαφή με την κλειτορίδα σου.


4. Δεν είναι μόνο για βιτσιόζους


Η αλήθεια είναι ότι το δαχτυλίδι του πέους μπορεί να το έχεις δει να χρησιμοποιείται μόνο από βιτσιόζους ή σε σεξουαλικά όργια. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο παρτενέρ σου πρέπει να έχει κάποια διαστροφή για να το χρησιμοποιήσει. Θα εκπλαγείς όταν μάθεις πόσοι νορμάλ κατά τα άλλα άνδρες το χρησιμοποιούν, με τις ευλογίες της συντρόφου τους.


5. Μην το βάλεις στο δάχτυλό σου


Αυτή η πληροφορία είναι για σένα. Μπορεί όλες να ονειρεύονται τη στιγμή που ο καλός τους θα γονατίσει και θα τους περάσει ένα φανταχτερό δαχτυλίδι αρραβώνων στο χέρι τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο «δαχτυλίδι» κάνει για τον σκοπό αυτό. Ακόμα κι αν στο… πρσφέρει ο καλός σου, να ξέρεις ότι άλλα πράγματα έχει στο νού του.


Καλή σας διασκέδαση


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X