Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Μπορώ να το φάω ακόμα;

<p>133 δισ. κιλά φαγητού υπολογίζεται πως καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να κατανοήσουμε πότε τα τρόφιμα που έχουμε στο σπίτι χαλάνε πραγματικά ώστε να συμβάλουμε δραστικά στην μείωση των αποβλήτων.</p>
<p>Δυστυχώς, ως καταναλωτές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε πραγματικά χαλάει κάποιο προϊόν καθώς η αναγραφόμενη ημερομηνιά λήξης σπανίως συμπίπτει με την χρονική στιγμή που αλλοιώνονται τα τρόφιμα. </p>
<p><span id=”result_box” lang=”el”><span>Πώς μπορούμε, λοιπόν, να καταλάβουμε εάν οι τροφές που έχουμε στη κουζίνα μας είναι ασφαλές να τις καταναλώσουμε; </span></span></p>
<p><span id=”result_box” lang=”el”><span>Στο παραπάνω βίντεο θα βρείτε πληροφορίες σχετικές με την ημερομηνία λήξης των τροφών και σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές για να απαντήσετε στο αιώνιο ερώτημα: Μπορώ να το φάω ακόμα;</span></span></p>
<p><span lang=”el”><span><br /></span></span></p>
<p><span lang=”el”><span>Youtube/ <span class=”yt-simple-endpoint style-scope yt-formatted-string”>Reactions</span><br /></span></span></p>

Σχετικά άρθρα