Οι 5 «μύθοι» γύρω από το ανδρικό πέος  thumbnail
Επειδή είναι πολύ πιθανό να έχεις λανθασμένη άποψη σχετικά με κάποια θέματα γύρω από το ανδρικό πέος, διάβασε παρακάτω τι ακριβώς ισχύει.

Οι 5 «μύθοι» γύρω από το ανδρικό πέος

 


Το ανδρικό πέος σίγουρα είναι ένα θέμα που, όπως κάθε φυσιολογική γυναίκα, δεν σε αφήνει καθόλου αδιάφορη. Είναι απολύτως υγιές και νορμάλ να θέλεις να μάθεις όσο το δυνατό περισσότερα γύρω από τη λειτουργία ή διάφορα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να βελτιώσεις, εκτός των άλλων, και τη σεξουαλική σου ζωή. 


Διάβασε, λοιπόν, και μάθε ποιοι είναι οι 5 βασικοί «μύθοι» γύρω από αυτό, που ίσως σου ανατρέψουν όλα όσα πίστευες μέχρι σήμερα.


1. Το μέγεθος είναι το παν!


Εάν είσαι φαν της ρήσης που λέει ότι το μέγεθος μετράει, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις λιγάκι την άποψή σου γύρω από το θέμα. Μπορεί στις φαντασιώσεις σου να επιθυμείς ένα υπερμεγέθες πέος, όμως έχε υπόψη σου ότι ένα τέτοιο μπορεί να σου προκαλέσει πόνο και τραυματισμό στον τράχηλο, μετατρέποντας το σεξ σε μαρτύριο. Για πολλές γυναίκες, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η τεχνική. Γιατί, τι να το κάνει, εάν δεν ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει;


2. Το σπέρμα βγαίνει σε μεγάλες ποσότητες


Άλλος ένας «μύθος» που ήρθε η ώρα να καταρριφθεί. Εάν πιστεύεις ότι το σπέρμα βγαίνει σε μεγάλες ποσότητες κατά τον ανδρικό οργασμό (σ.σ. ανδρικός οργασμός και εκσπερμάτωση πάνε «πακέτο»), κάνεις λάθος. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, εάν δεν το έχεις διαπιστώσει ακόμα, είναι ότι ο μέσος όρος σε πόσότητα εκσπερμάτωσης είναι ένα κουταλάκι του γλυκού.


3. Περιτομή σημαίνει καθαρό πέος


Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η περιτομή σε ένα πέος, δεν το καθιστά αυτόματα και καθαρό. Αρχικά, μάθε ότι περιτομή είναι η αφαίρεση της πτύχωσης του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους, που τείνει να γίνει… μόδα και στη χώρα μας. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι σημασία έχει η σωστή υγιεινή.


4. Μεγάλες παλάμες ή μεγάλα πόδια = μεγάλο πέος


Άλλος ένας «μύθος» που καταρρίπτεται με μεγάλο… κρότο! Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο σύνδεσης των μεγάλων άκρων με το μέγεθος του πέους. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι θα πρέπει να σταματήσεις να κοιτάς τους άνδρες στο πόδι ή στις παλάμες, γιατί δεν σου εγγυώνται τίποτα αναφορικά με το τι θα αποκαλυφθεί μπροστά σου


5. H μέση στύση είναι 20 πόντοι


Εάν ακόμα πιστεύεις κάτι τέτοιο, τότε ίσως θα πρέπει να ελαττώσεις τον αριθμό των αισθησιακων ταινιών που βλέπεις. Πιο… «μύθος» δεν γίνεται από αυτόν, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς η μέση στύση στον άνδρα κυμαίνεται από 13 έως 14,5 πόντους.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X