Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/11 thumbnail
Έρχονται «Νοεμβρίσια» Φεγγάρια σε άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που προβλέπονται… καυτά!

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 01/11

Καλό και…. ερωτικό Νοέμβριο σε όλους! Και θα τον έχουμε σίγουρα, αφού αναμένεται ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες με πολλές θετικές εξελίξεις όχι μόνο σε έρωτα αλλά και σε χρήμα! Έρχονται «Νοεμβρίσια» Φεγγάρια σε άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που προβλέπονται… καυτά!


 


ΚΡΙΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα δεν θα θέλεις με κανένα τρόπο να έχεις επιθετική συμπεριφορά και θέλεις να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με κάθε άτομο που μπορεί να θέλει να σε προκαλέσει. Θα μπορέσεις να χειριστείς πολλά θέματα με ηρεμία και διακριτικότητα γιατί θέλεις να τελειώνεις τις υποθέσεις σου με τον πιο ανώδυνο τρόπο.


ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ξέρεις πολύ καλά τον εαυτό σου και ξέρεις τι ζητάς από την ζωή. Ο πολύς ενθουσιασμός που θα έχουν οι άλλοι μπορεί να σε εκνευρίσει γιατί βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου παραμένουν χωρίς λύση. Η γενναιόδωρη προσωπικότητα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέους φίλους γιατί ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και κάνει την κοινωνικότητα σου πολύ καλή.


ΔΙΔΥΜΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι άτομο με πάρα πολλά ενδιαφέροντα. Ο συναρπαστικός, εξωστρεφής και ζωντανός σου χαρακτήρας σε κάνουν να είσαι η χαρά της παρέας ενώ γεμίζεις με πολύ ενέργεια τα δικά σου άτομα που αυτή την περίοδο μπορεί να έχουν διαφορά προβλήματα. Η πνευματική σου καλλιέργεια θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο Άρης που είναι στον Ζυγό έχει φέρει πολλές υποθέσεις από παλιά στην επιφάνεια και εσύ αυτή την περίοδο καλείσαι να τις λύσεις. Προτιμάς να είσαι ένα μέρος μιας ομάδας και δεν επιδιώκεις θέσεις εξουσίας, γιατί δεν είναι σημαντικό για σένα. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί στις δραστηριότητες σου και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.


ΛΕΩΝ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό σε ευνοεί και κάνει το επικοινωνιακό σου ταλέντο ακόμη καλύτερο. Πάντα έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή σου, όταν υπάρχει επιμονή και πειθαρχεία στην επιδίωξη των στόχων σου. Αυτό κάνεις πάντα και μπορείς εύκολα να πετυχαίνεις τους στόχους που έχεις βάλει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα αγαπημένε μου Παρθένε θα γίνουν κάποια γεγονότα που θα σε εκπλήξουν. Θα γίνουν ευχάριστες αλλαγές που θα τις δεχτείς με πολύ χαρά. Οι αναθεωρήσεις και οι αλλαγές στις επιδιώξεις σου θα συνεχιστούν. Πρέπει να κινηθείς με πολύ πρακτικούς τρόπους, δες τη ζωή σου πιο ρεαλιστικά και δώσε προτεραιότητα στα θέματα που σε απασχολούν και θέλουν άμεσες λύσεις.


ΖΥΓΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου μερικές φορές σε κάνει και έχεις ανασφάλειες και αδυναμίες, και νομίζεις ότι σε εμποδίζουν να αισθανθείς άνετα, αισιόδοξα, όπως ταιριάζει στην ίδια τη φύση του ζωδίου σου. Διώξε όλες αυτές τις σκέψεις, είσαι πολύ δυναμικό άτομο και σε βεβαιώνω ότι με ότι ασχοληθείς σήμερα θα μπορέσεις να το βγάλεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Θα πρέπει να αλλάξεις άποψη σε κάποια πράγματα αγαπημένε μου Σκορπιέ. Πρέπει να αρχίσεις να κάνεις τις εκκαθαρίσεις σου και να ξεπεράσεις αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σε κρατούν πίσω σε καταστάσεις που μπορείς να λάμψεις. Με τον Ερμή που είναι αυτή την περίοδο στο ζώδιο σου και σε ευνοεί θα μπορέσεις πολλές καταστάσεις να τις κάνεις καλύτερες προς όφελος σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Φρόντισε σήμερα να προσέξεις λίγο την συμπεριφορά σου. Θα βγάζεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα τα οποία μερικές φορές είναι επιπόλαια κυρίως όταν έχει να κάνει με ζητήματα που σε αφορούν και είναι του παρελθόντος. Φρόντισε να έχεις ψυχραιμία σε ότι μπορεί να προκύψει και όλα θα πάνε πολύ καλά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί η ενεργητικότητα σου είναι αρκετά μεγάλη και θα το δείχνεις έντονα και στους άλλους. Είναι σημαντικό πάντως να καταλάβεις τι είναι αυτό που μερικές φορές σε κρατάει πίσω σε κάποιες καταστάσεις και φοβάσαι να ρισκάρεις την επόμενη σου κίνηση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Σκορπιό) και θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Η διαίσθησή σου σήμερα θα είναι πολύ έντονη για αυτό μπορεί να κινηθείς με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και χωρίς να το καταλάβεις θα πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις θέσει από το παρελθόν.


ΙΧΘΥΣ: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες έχουν πάρει το δρόμο τους. Θα είσαι πολύ ευχαριστημένος από κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις ευχάριστα γιατί θα δεις ότι όλα τα έχεις καταφέρεις θαυμάσια. Η ψυχική σου διάθεση θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον.


 


πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X