5 Love Astro Tips Νοεμβρίου για σένα, το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου! thumbnail
Ο τελευταίος Φθινοπωρινός μήνας είναι εδώ και αναμένεται σίγουρα καυτός!!

5 Love Astro Tips Νοεμβρίου για σένα, το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου!

Ο τελευταίος Φθινοπωρινός μήνας είναι εδώ και αναμένεται σίγουρα καυτός!!
Πάθη, έρωτες, σεξ και αισθησιασμός καλύπτουν τα… πρώτα κρύα και εμείς δεν τους δίνουμε καν σημασία, αφού… καιγόμαστε!


ΚΡΙΟΣ
1.
Ναι! Ήρθε η ώρα να σε… αποκαταστήσουμε! Έρχονται ευκαιρίες για νέες σταθερές σχέσεις ή επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας! Άρπαξε τες!
2. Η τάση σου για τσακωμούς, ανεξαρτησία και επανάσταση, θα γυρίσει εναντίον σου. Συγκρατήσου όσο είναι καιρός!
3.
Ερωτισμός και αισθησιασμός χαρακτηρίζει τον Νοέμβρη για σένα! Μην αφήσεις την έντονη σεξουαλικότητα και την γοητεία σου να πάνε χαμένες!
4. Αν επιμείνεις και αυτόν τον μήνα να προσπαθείς να εξουσιάζεις πρόσωπα, σχέσεις και καταστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πόλεμος και όχι… έρωτας!
5. Αυτό το μήνα έρχονται τα πάνω κάτω και όλα αλλάζουν. Εσύ φρόντισε να έχεις βάλει μυαλό και να αντιμετωπίσεις με σύνεση τις αλλαγές! ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ!


ΤΑΥΡΟΣ
1.
Τόλμησε μία αλλαγή στην εμφάνιση σου και άλλαξε στυλ αυτό το μήνα! Θα γοητεύσεις και θα συναρπάσεις!
2. Ο συντροφικός τομέας γεμίζει τρυφερότητα και ρομαντισμό! Επιστράτευσε τα πιο… γλυκά και αξιολάτρευτα σου μέσα, για να πετύχεις την τέλεια ρομαντική σχέση!
3. Μία νέα σχέση έρχεται ή μία επισημοποίηση αυτό τον μήνα! Μην χάσεις καμία ευκαιρία να χαθεί!
4.
Μία μεγάλη και βαθιά επιθυμία πραγματοποιείται! Αν χειριστείς σωστά τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες, αυτός είναι ο μήνας που θα ζήσεις έναν πραγματικά μεγάλο και καυτό έρωτα, που θα σου αλλάξει την ζωή!
5. Ήρθε η εποχή να παραμερίσεις το «Εγώ» και να πορευτείς με το «Εμείς»! Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑΣ!


ΔΙΔΥΜΟΣ
1.
Δεν θέλω να κλειστείς στιγμή μέσα στο σπίτι! Ο Νοέμβριος αναμένεται άκρως παθιασμένος και ερωτικά διασκεδαστικός!
2. Οι επιλογές στον έρωτα θα είναι πολλές αυτόν τον μήνα! Φρόντισε να έχεις πάρει τα μαθήματα σου από το παρελθόν και να διαλέξεις σωστά και με λογική, αυτήν την φορά!
3.
Μήπως ανήκεις στα Διδυμάκια που ψάχνουν μία σταθερή και ουσιαστική σχέση; Αυτόν τον μήνα η ευκαιρία θα έρθει ξαφνικά και αν την αρπάξεις, θα έχεις επιτυχία!
4. Οι απογοητεύσεις συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα! Εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος και να μην πιστεύεις τα πάντα και τους πάντες!
5. Ότι δυσκολίες ή απογοητεύσεις κι αν έρθουν, συνέχισε αυτό το μήνα να χαμογελάς αληθινά! Ζήσε τον έρωτα στο έπακρο και ΛΑΜΨΕ!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1.
Το παρελθόν επιστρέφει! Πριν πεις το ναι, σκέψου καλά αν αξίζει να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, ώστε να μην πληγωθείς!
2. Αν το θελήσεις, μπορείς να ζήσεις την πιο ερωτική και ρομαντική περίοδο! Δοκίμασε αυτό το μήνα να εκφράσεις ανοιχτά το συναίσθημα σου και δεν θα χάσεις!
3. Μην επιμένεις να κάνεις τα ίδια λάθη, που στο παρελθόν αποδείχτηκαν καταστροφικά! Χρησιμοποίησε το παρελθόν ως μάθημα και προχώρα μπροστά!
4. Μην παρασύρεσαι σε ζήλιες και κτητικότητες σε σημείο παραλογισμού. Θα χάσεις τις ευκαιρίες για ερωτική γαλήνη και ευτυχία!
5. Βγες άμεσα αυτό το μήνα, από το καβούκι σου και φλέρταρε ή ανανεώσου ερωτικά! ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ!ΛΕΩΝ
1
. Είσαι τόσο δημοφιλής αυτήν την περίοδο που δεν θα προλαβαίνεις να σηκώνεις το τηλέφωνο! Είσαι τόσο γοητευτικός και περιζήτητος που μπορείς να καταφέρεις τα πάντα στον Έρωτα, αν το θελήσεις!
2. Έρχονται απρόσμενα ερωτικά μηνύματα και ειδήσεις, που θα σου δώσουν πίσω το λαμπερό σου χαμόγελο!
3.
Ανανεώνεις το σπίτι σου, μετακομίζεις ή συζείς! Ήρθε η στιγμή να ζητήσεις αυτό που ήθελες καιρό! Να γίνει το σπίτι Σου, σπίτι Σας!
4. Το τέλος του μήνα αποτελεί για σένα την έναρξη της πιο παθιασμένης και ερωτικής περιόδου!  Ήρθε η στιγμή να είσαι ο ερωτεύσιμος εαυτός σου και να σε χειροκροτούν γι’ αυτό!
5.
Μία σου λέξη ή ένα σου μήνυμα μπορεί να τα αλλάξει και να τα βελτιώσει όλα αυτόν τον μήνα! ΔΙΚΤΥΩΣΟΥ!ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1.
Αναγνώρισε την αξία σου και ανέβασε τα ερωτικά σου στάνταρ! Έρχεται κάτι πολύ αξιόλογο στον Έρωτα αυτό το μήνα!
2.
Μέσα από επαφές, νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις, έρχονται θετικές ερωτικές εξελίξεις! Μην σταματήσεις να επικοινωνείς αυτό το μήνα!
3.Άλλη μια φορά παρασύρεσαι και βασίζεις τις ερωτικές σου προσδοκίες σε μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις. Πες όχι στην ψευδαίσθηση, για να μην την επακολουθήσει απογοήτευση!
4.
Η Πανσέληνος του μήνα, σου υπόσχεται ερωτική ανανέωση, έντονο συναίσθημα και πολύ πάθος! Μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα με εντάσεις και τσακωμούς…
5. Τέλος τα ερωτικά παιχνίδια αυτό το μήνα! Ο Έρωτας σοβαρεύει και εσύ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΣΑΙ!ΖΥΓΟΣ
1.
Ίσως η καλύτερη περίοδος για σένα! Οι ερωτικές ευκαιρίες θα είναι άπειρες και είναι κρίμα να χάσεις, έστω και μία!
2.
Έρχονται αναπάντεχες και έντονες καταστάσεις στον συντροφικό τομέα. Μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος αυτό το μήνα και δεν θα χάσεις!
3. Το παθιασμένο παρελθόν για άλλη μια φορά σε παρασύρει σε λάθος ερωτικές καταστάσεις που δεν σου αξίζουν! Αυτό το μήνα πες όχι και επιστράτευσε την λογική σου!Μην πληγωθείς ξανά!
4.
Τόσες κατακτήσεις και επιτέλους καταλαβαίνεις την αξία σου! Είναι ο ιδανικός μήνας για να επιλέξεις το σωστό… «πακέτο» για ταίρι!
5. Μην χαλάς φαιά ουσία σε τσακωμούς και κοινά προβλήματα! Ο Έρωτας είναι εκεί έξω τον Νοέμβριο και σε περιμένει! ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥ!ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1.Μην διατυμπανίζεις την χαρά σου και τα γεγονότα της ερωτικής σου ζωής. Κράτα τα ιδιωτικά, όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις!
2. Είσαι ο πρωταγωνιστής του μήνα! Μην χάσεις την ευκαιρία για μία ευτυχισμένη και ονειρική έκβαση των ερωτικών σου ζητημάτων!
3. Η Πανσέληνος του μήνα θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις στον συντροφικό τομέα, αλλά και απαράμιλλο πάθος! Επέλεξε το δεύτερο λοιπόν…
4. Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σου, έρχεται να επισφραγίσει την έναρξη μίας νέας εποχής για εσένα, γεμάτη ερωτικές ευκαιρίες και άπειρες συναισθηματικές επιτυχίες!
5. Η ερωτική επιτυχία είναι δεδομένη τον Νοέμβριο! Μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα! Γίνε ξανά ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!ΤΟΞΟΤΗΣ
1.
Φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν αποτελεσματικά στα ερωτικά σου σχέδια! Μην υποτιμήσεις την βοήθεια τους!
2.
Μετά από μία αμφιλεγόμενη περίοδο, που ομολογουμένως ταλαιπωρήθηκες, ο τωρινός Νοέμβριος θα σου δώσει και χαρές αλλά και ευκαιρίες να «ξελασπώσεις» από τα ερωτικά κακώς κείμενα! Κάνε τώρα την έναρξη μίας νέας θετικής ερωτικής περιόδου και μην κάνεις τα ίδια λάθη!
3. Μην επιλέγεις τα λάθος άτομα στη ζωή σου επειδή απλά σου «χαϊδεύουν» τα αυτιά». Ίσως εκείνοι που σου φαίνονται πιο ψυχροί απέναντι σου, να είναι και οι πιο έντιμοι!
4. Μην υποτιμάς τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Αυτός είναι ο μήνας, που μία σου φράση αρκεί, για να πετύχεις αυτόν τον ερωτικό στόχο που έχεις καιρό τώρα!
5. Μην χάνεις την αισιοδοξία και την έμφυτη χαρά σου, λόγω κάποιων προβλημάτων! Βρες συμμάχους για τα σχέδια σου και  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥ!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1.
Ισχυρή γοητεία σε διακρίνει και οι θαυμαστές σου εκτός από πολλοί, θα είναι και ιδιαίτερα αξιόλογοι!
2. Μπορείς αν το θελήσεις, να αλλάξεις ριζικά την ερωτική σου ζωή και να πετύχεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο! Άνοιξε τα φτερά σου και μην φοβάσαι να ρισκάρεις!
3. Τα ξεσπάσματα σου, χαλάνε την εικόνα σου και «τρίζουν» τα θεμέλια της ερωτικής σου ζωής. Συγκράτησε τα!
4. Ψυχολογικές και συναισθηματικές πιέσεις συνεχίζουν να σε πιέζουν να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, ακόμα και επίπονα. Εσύ φρόντισε μόνο να έχει σύμμαχο την λογική και όχι το πάθος-λάθος!
5. Είσαι από τους πιο δυνατούς και συγκροτημένους του Ζωδιακού! Μην αφήνεις εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας και συγκαλυμμένα μίση να σε παρασύρουν σε λάθος συμπεριφορές! ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥ!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1.
Μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο! Έχεις τόση ενέργεια, γοητεία και δυναμισμό που μπορείς τώρα να πετύχεις ακόμα και τον πιο μεγαλεπήβολο ερωτικό σου στόχο!
2. Βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου αυτόν τον μήνα και ανοίγεις πλώρη για αλλαγή ερωτική!  Ο Νοέμβριος είναι ένα ερωτικό ταξίδι στο άγνωστο! Βγάλε τώρα… εισιτήριο!
3. Η Νέα Σελήνη θα σε προσγειώσει και θα βγάλει στο φως τον καλύτερο σου εαυτό! Είσαι πλέον έτοιμος να βάλεις γερές βάσεις στην ερωτική σου ζωή!
4. Το ολόγιομο φεγγάρι του μήνα, θα κάνει το μυαλό σου να ταξιδέψει προς το ερωτικό παρελθόν! Προσοχή, μην αφήσεις μνήμες και νοσταλγία να σε παρασύρουν σε παλιά λάθη.
5.
Είσαι από τους πιο ευνοημένους ερωτικά για όλο τον Νοέμβρη, χωρίς όμως να λείψουν και τα «κακώς κείμενα»… Εσύ ξεπέρασε τα, με «κολλητές» την τύχη και κυρίως την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ σου!ΙΧΘΥΣ
1.
Μία βαθιά επιθυμία ερωτική μπορεί αυτό το μήνα, να γίνει πραγματικότητα! Επιστράτευσε γοητεία, πειθώ και διορατικότητα και κατέκτησε την!
2. Προσπάθησε να ζήσεις δυνατές ερωτικές στιγμές και να ονειρευτείς, χωρίς όμως να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις!
3
. Μην νομίζεις ότι η τάση σου να ξεγελάς και να ξεγλιστράς με ψέματα, θα μείνει «ατιμώρητη»! Έρχονται αποκαλύψεις που σε εκθέτουν και φέρνουν απογοητευτική τροπή στα ερωτικά σου!
4.
Ζητάς ρομαντισμό και φουλ συναίσθημα στον Έρωτα! Ε, λοιπόν ο Νοέμβρης έρχεται για να στα προσφέρει απλόχερα. Εσύ απλά φρόντισε να παραμένεις παράλληλα προσγειωμένος!
5. Όλος ο μήνας με τα πλανητικά του δρώμενα θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες για να βρεις επιτέλους την ευτυχία! Εσύ απέφυγε αυτή τη φορά αυταπάτες και ΛΟΓΙΚΕΥΣΟΥ!
πηγή:oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X