Θ.Καράογλου: Αποτελεί εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε

Μέσα από τολμηρές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις μπορεί να πάει μπροστά η Ελλάδα, επεσήμανε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, όσον αφορά το θέμα της ΕΡΤ.

Ττόνισε επιπλέον ότι “πριν από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να τα αλλάξουμε όλα” και προέτρεψε “να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα.

O υπουργός Μακεδονίας και Θράκης συγκεκριμένα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Πριν από ένα χρόνο ο ελληνικός λαός μας ζήτησε να τα αλλάξουμε όλα. Να βάλουμε ένα τέλος στη στασιμότητα, στην οπισθοδρόμηση και σε όλες εκείνες τις παθογένειες της Μεταπολίτευσης που κρατούν την πατρίδα μας όμηρο του χθες και της αδιαφάνειας.

Δεν ζήτησε να υπάρξει μια κυβέρνηση που απλώς θα διαχειρίζεται την εξουσία, αλλά τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ευθύνης που θα τολμήσει να πάει την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τολμηρές, αποφασιστικές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, τις οποίες ήδη προωθούμε.

Μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν τέλος στο μεγάλο και αναποτελεσματικό κράτος του σήμερα, μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν την πατρίδα μας στο δρόμο του αύριο και θα ανακτήσουν την αξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα.

Για αυτό και αποτελεί εθνικό μας χρέος να τολμήσουμε.

Να μην υποκύψουμε σε νοσηρές νοοτροπίες, να μην αυτοεγκλωβιστούμε σε υποκριτικές συμπεριφορές, να σπάσουμε τις αλυσίδες, να επαναφέρουμε την κοινωνική δικαιοσύνη στη χώρα και να δείξουμε σε όλον τον κόσμο ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα.

Η Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της προόδου και της συνεργασίας

Σχετικά άρθρα