1/11/2017(2+0+1+7=1): Ο Νοήμων Αριθμός 1111 και η σχέση του με τα 4 στοιχεία της Φύσης thumbnail
Ο μήνας Νοέμβριος 2017 ξεκινά με ένα ''κρυμμένο'' μήνυμα

1/11/2017(2+0+1+7=1): Ο Νοήμων Αριθμός 1111 και η σχέση του με τα 4 στοιχεία της Φύσης

Από τον Μάνο Μηκίδη Αριθμολόγο-Μαθηματικό 


Ο μήνας Νοέμβριος 2017 ξεκινά με ένα ''κρυμμένο'' μήνυμα.


Το 2017 αθροίζει τον αριθμό 1 (2+0+1+7=10=1) και η ημερομηνία 1/11/2017 είναι ουσιαστικά το 1/11/1 άρα η αριθμητική ακολουθία 1111.


Aς δούμε τι θέλει να μας πει αυτή η αριθμολογική ''σύμπτωση''.


Ο αριθμός 1111 εκφράζει την ισχυρή επιρροή του αριθμού 1 ο οποίος ενισχύεται και μεγεθύνεται από τον 4 (1Χ4).


Ο αριθμός 1 συμβολίζει την αρχή, την ανεξαρτησία και την ατομικότητα, την πρωτοβουλία και την αφοσίωση, τις φιλοδοξίες και τα κίνητρα, την επιτυχία και την ηγεσία, το θάρρος και τη δύναμη, τη δημιουργία , την αυτοπεποίθηση και την αντοχή, την καινοτομία, την αυτο-ανάπτυξη και την ενότητα με τη Ζωή.


Ο 1 μας υπενθυμίζει ότι δημιουργούμε τις δικές μας πραγματικότητες με τις σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις, τις προθέσεις και τις ενέργειές μας.


Στις ζωές πολλών ανθρώπων που παρατηρούν το φαινόμενο 1111 να εμφανίζεται στην καθημερινότητα τους ,θα υπάρξει ένα κάλεσμα αφύπνισης, καθώς το 1111 αποτελεί έναν «κώδικα ενεργοποίησης».


Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα κλειδί για να ξεκλειδώσει το υποσυνείδητο και μας υπενθυμίζει ότι είμαστε πνευματικά όντα σε ένα ανθρώπινο μονοπάτι και όχι άνθρωποι που περπατάμε σε ένα πνευματικό μονοπάτι..


Αν παρατηρείτε επανειλημμένα το 1111 γύρω σας, να περιμένετε αύξηση στις συγχρονικές – απίθανες και ‘’θαυματουργές’’ συμπτώσεις που εμφανίζονται στη ζωή σας. Είναι οι λεγόμενες Νοήμονες συμπτώσεις..


Αξιοσημείωτη επίσης είναι και σχέση μεταξύ του 1111 και των τεσσάρων Άσσων της Ταρώ που συμβολίζουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό συγκεντρωμένης δύναμης.


-Ο Άσσος των δηναρίων-πεντάκτινων-καρό αναφέρεται σε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα συμβολίζει την νέα αρχή σε πρακτικό-γήινο επίπεδο.


-Ο Άσσος των Ξιφών-Σπαθιών συμβολίζει τις νέες ιδέες και τη λογική- είναι το στοιχείο του Αέρα.


-Ο Άσσος των Κυπέλλων (Κούπες) συμβολίζει την αγάπη και τη συναισθηματική δύναμη είναι το στοιχείο του Νερού.


-Ο Άσσος των Ράβδων (Μπαστούνια) συμβολίζει την δημιουργική ώθηση και δημιουργική δράση είναι το στοιχείο της Φωτιάς.


 


Το 1111 λοιπόν συνταιριάζει αυτές τις 4 Δυνάμεις μαζί δηλαδή τα στοιχεία της Γης ,της Φωτιάς, του Νερού , του Αέρα καλώντας μας σε μια Αφύπνιση ώστε να οικοδομήσουμε (1+1+1+1=4 ,ο αριθμός της δομής ,της στέρεης κατασκευής) μια Νέα πραγματικότητα Ζωής.


 


Μάνος Μηκίδης

Αριθμολόγος- Μαθηματικός

www.facebook.com/manos.mikidis

e-mail.:man.mikidis@gmail.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X