Λεσβιακό σεξ: Πώς είναι η πρώτη φορά; (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη φορά με γυναίκα σίγουρα είναι μια εμπειρία που σου μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό. Ειδικά στην περίπτωση που δεν είσαι ομοφυλόφιλη, αλλά θέλεις να το δοκιμάσεις, είναι λογικό να έχεις κάποιους ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις.

Εάν, λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα είναι και φοβάσαι να ρωτήσεις, διάβασε παρακάτω τι λένε γυναίκες, που δεν είναι gay και το έχουν κάνει.

Νιώθεις «γεμάτη»

Οι περισσότερες γυναίκες υποστηρίζουν ότι (και) στο λεσβιακό σεξ μπορείς να νιώσεις «γεμάτη», όπως όταν διεισδύει ένα ανδρικό πέος μέσα σου. Αυτό το εξηγούν, κυρίως από το γεγονός ότι μια γυναίκα ξέρει τι ακριβώς θέλει μια άλλη γυναίκα για να «απογειωθεί» σεξουαλικά. Οπότε, η έννοια του «γεμάτη» αφορά κυρίως στην αίσθηση της πληρότητας που οξύνεται.

Σε απελευθερώνει

Πολλές γυναίκες περιγράφουν το λεσβιακό σεξ και την πρώτη φορά που το έκαναν, ως μια απελευθερωτική εμπειρία. Λέγοντάς το αυτό στέκονται κυρίως στο γεγονός ότι «έσπασαν» τους όποιους ηθικούς φραγμούς μπορεί να είχαν και βίωσαν μια ξεχωριστή σεξουαλική στιγμή, αφήνοντας το ένστικτο να κυριαρχήσει επάνω στη λογική.

Ανοίγουν οι «πύλες του οργασμού»

Η πρώτη φορά με γυναίκα στο κρεβάτι είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε ανεπανάληπτους οργασμούς. Γυναίκες, που είχαν την εμπειρία αυτή, δεν κρύβουν ότι ο οργασμός τους ήταν πολύ πιο έντονος και πρωτόγνωρος.

Αρχική νευρικότητα

Απολύτως φυσιολογικό είναι στην πρώτη σου φορά με γυναίκα να έχεις άγχος και νευρικότητα γύρω από το πώς θα είναι και σε τι θα εξελιχθεί. Σε σχετικές τους μαρτυρίες, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που λένε ότι έτρεμαν τα πόδια τους, λίγο πριν νιώσουν το πρώτο άγγιγμα στο σώμα τους. Εξάλλου, άγχος έχει μια γυναίκα και πριν την πρώτη της φορά με άνδρα, οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Μπορεί να έχει και… δώρο

Είναι πολύ πιθανό στην περίπτωση που κάνεις λεσβιακό σεξ, αυτό να είναι σε ένα «τρίο». Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον βγαίνεις διπλά κερδισμένη αφού εκτός από την εμπειρία με γυναίκα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και τη διείσδυση του πέους.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Είμαι λεσβία εάν μ’ αρέσει το πορνό με γυναίκες;

4 γυναίκες δοκιμάζουν το λεσβιακό σεξ και περιγράφουν την εμπειρία

Σχετικά άρθρα