4 «μυστικά» για να τον κάνεις να τελειώσει!

Επειδή στο σεξ πρέπει να περνάτε και οι δύο καλά, παρακάτω μπορείς να διαβάσεις μερικά πολύτιμα «μυστικά», για να κάνεις τον παρτενέρ σου να τελειώσει ακόμα πιο έντονα και απολαυστικότερα.

  1. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Όπως σίγουρα θα έχεις καταλάβει στη διάρκεια της σεξουαλικής σου ζωής, στο σεξ είναι καλό να εμπλέκονται όσο το δυνατό περισσότερα μέρη του σώματος και ειδικά τα χέρια σου. Μην διστάζεις να τον χαϊδέψεις ή να ασχοληθείς με το πέος του λίγο παραπάνω.

Ειδικά στο «ιεραποστολικό», δοκίμασε να τρίψεις απλά με τους αντίχειρές σου τις ρόγες του ή κατά τη διείσδυση να κρατάς τη βάση του πέους, σαν να τον αυνανίζεις.

  1. Χρησιμοποίησε το στόμα σου

Στη διάρκεια του σεξ καλό θα είναι εκτός από το να αναστενάζεις ερωτικά, που είναι άκρως ερεθιστικό για τον άντρα, να χρησιμοποιείς το στόμα σου για να βοηθήσεις τον παρτενέρ σου να φτάσει σε οργασμό. Η γλώσσα και τα χείλια σου είναι βασικά «όπλα», που χαρίζουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Πολλά φιλιά στα χείλη και «πέρασμα» στις ρόγες του με τη γλώσσα σου είναι πολύ καλές και πρακτικές λύσεις. Φυσικά, μην ξεχνάς και το στοματικό σεξ, που μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή, εάν καταλάβεις ότι για κάποιον λόγο ο σύντροφός σου αργεί να τελειώσει.

  1. Χρησιμοποίησε τα πόδια σου

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι κακό να δοκιμάσεις και τον αυνανισμό με τα πόδια (ή foot job) για τον σύντροφό σου. Εάν, λοιπόν, καθυστερεί να έρθει σε οργασμό, καλό θα είναι να τον… περιποιηθείς με τα πόδια σου. Ειδικά σε περίπτωση που έχεις και περιποιημένα νύχια, θα είναι η καλύτερή του.

  1. Μίλα του

Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν εκφράζονται. Δεν μιλάνε στον σύντροφό τους, που περιμένει λίγες κουβέντες για να αντιληφθεί εάν ό, τι κάνει το κάνει καλά. Ειδικά, εάν θέλεις να τον ερεθίσεις ακόμα περισσότερο, μίλα του περιγράφοντάς του τι θέλεις να κάνετε εκείνη τη στιγμή.

Δ. Μ.

Διάβασε σχετικά άρθρα:

Αυνανισμός με τα πόδια: Οδηγίες για αρχάριες

4 «μυστικά» για να τον κάνεις να τελειώσει!

 

 

 

Σχετικά άρθρα