Η μεγάλη του στοματικού σεξ σχολή!

Ο θυμόσοφος λαός συνηθίζει να λέει ότι καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Έτσι, λοιπόν και στο σεξ, καλό είναι αν δεν ξέρεις κάτι να ρωτάς.

Μάλιστα, στις ΗΠΑ λειτουργεί ήδη σχολή για το στοματικό σεξ, που σκοπό έχει να μάθει στις «μαθήτριες», πώς ακριβώς γίνεται και με ποιον τρόπο μπορούν να βελτιωθούν, εάν και εφόσον ήδη το κάνουν.

Ποια είναι, όμως τα βασικά συμπεράσματα, που βγαίνουν σχετικά με το στοματικό σεξ;

1. Κανένα πέος δεν είναι ίδιο

Τι σημαινει αυτό; Ότι αυτό που μπορεί να άρεσε στον προηγούμενο σύντροφό σου, δεν είναι απαραίτητο να «κάνει» για τον νυν παρτενέρ σου. Καλό θα είναι να ρωτήσεις, πριν προχώρήσεις, τι ακριβώς του αρέσει, αλλά και τι τον κάνει να νιώθει άβολα.

2. Δεν είναι μόνο για… ζέσταμα

Επικρατεί ευρέως η πεποίθηση ότι το στοματικό σεξ, που προσφέρεις στον καλό σου, είναι ένα πολύ καλό προκαταρκτικό για να τον ερεθίσεις και να συνεχίσετε με διείσδυση. Κι’ όμως… Οι «δασκάλες» της σχολής επισημαίνουν ότι αν το κάνεις με αυτή τη νοοτροπία και την προοπτική, δεν θα το ευχαριστηθείς ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου. Καλό θα είναι, να έχεις σκοπό τον οργασμό του, ώστε να τον «ανεβάσεις» ακόμα περισσότερο.

3. Μην βάζεις το προφυλακτικό με το στόμα

Για κάποιον λόγο, πολλές γυναίκες θεωρούν ότι πρέπει να κατέχουν την κίνηση αυτή και ότι οι άνδρες ερεθίζονται ιδιαίτερα, αν δείξουν ότι καταφέρνουν να τους «φορέσουν» το προφυλακτικό με το στόμα τους. Μεγάλο λάθος! Πρώτον, είναι πάρα πολύ δύσκολο έως και επικίνδυνο (σ.σ. σίγουρα δεν θέλεις να πνιγείς με ένα προφυλακτικό) και δεύτερον, μην εισαι σίγουρη ότι, εάν ο σύντροφός σου σε δει να το κάνεις, θα ερεθιστεί. Πιθανότερο είναι να προβληματιστεί και να χάσει την στύση του.

4. Βάλε λιπαντικό

Επειδή μπορεί να βλέπεις στις αισθησιακές ταινίες τις πρωταγωνίστριες να φτύνουν το πέος του συμπρωταγωνιστή τους, αυτό δεν σημαίνει ότι η πρακτική αυτή είναι αποτελεσματική στην… σκληρή πραγματικότητα. Κι αυτό, γιατί το σάλιο στεγνώνει σχεδόν αμέσως. Ένα καλό λιπαντικό θα κάνει άψογα τη δουλειά του, βοηθώντας να κάνεις κι εσύ τη δικιά σου!

5. Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη των αξεσουάρ του σεξ. Ένα δαχτυλίδι πέους ή ένα «μανίκι» μπορεί να κάνει την εμπειρία του στοματικού σεξ πιο ξεκούραστη για σένα και πιο διασκεδαστική για τον σύντροφό σου.

6. Προπονήσου

Επειδή το στοματικό σεξ είναι σαν τη ξένη γλώσσα και αν το αφήσεις σε αφήνει, καλό θα είναι να κάνεις αρκετή προπόνηση. Ένα ομοίωμα πέους (δονητής) ή ακόμα και μια μπανάνα μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα