Αντίπαλοι οι πρίγκιπες…

Σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο συμμετείχαν οι δύο πρίγκιπες William και Harry όπου είχαν τη δυνατότητα να επιδείξουν τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά και να γοητεύσουν τα πλήθη και κυρίως το γυναικείο κοινό.

Αν και αντίπαλοι ανταποκρίθηκαν στο ευ αγωνίζεσθαι, ωστόσο ο Harry ως πιο μαχητικός και ανταγωνσιτικός κόντραρε στα ίσα τον αδερφό του, ενώ αργότερα ανταμείφθηκε για τις επιδόσεις του από μία αγνώστων στοιχείων ξανθιά γυναίκα, ενώ ο William κέρδισε τον θαυμασμό μίας μελαχροινής γυναίκας που φάνηκε να του μιλάει μετά το τέλος του αγώνα και να κρέμεται κυριολεκτικά από τα χείλη του.

Επίσης, μία θαυμάστριά τους, όταν αντιλήφθηκε ότι οι δύο πρίγκιπες περνούν από δίπλα της, έτρεξε να απαθανατίσει το στιγμιότυπο και η ίδια δείχνει κατενθουσιασμένη που William και Harry τη χαιρετούν θερμά αν και λίγο ντροπαλά, και μάλιστα φάινονται αμήχανοι από την υπερβολική αντίδρασή της στη θέα των δύο γαλαζοαίματων.

Ο Harry επέδειξε και την πιο τρυφερή πλευρά του, καθώς μετά το τέλος του αγώνα φάνηκε να μιλάει με έναν μικρό φαν του αθλήματος του πόλο στον οποίο προσφέρει και ένα γλυκάκι…

ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr

Σχετικά άρθρα