Σαλάτα με κόκκινη γλυκοπατάτα και κρεμμυδάκια στο γκριλ!

<p><strong>Υλικά</strong><br />4 μεγάλες γλυκοπατάτες<br />8 φρέσκα κρεμμυδάκια<br />3/4 φλ ελαιόλαδο<br />1/2 φλ μηλόξυδο<br />1/2 φλ κρέμα βαλσάμικου μουστάρδα<br />2 κ.γ. μέλι<br />αλάτι<br />πιπέρι, φρεσκοτριμμένο<br />1/4 φλ μαϊντανός</p>
<p><br /><strong>Διαδικασία</strong></p>
<p>Προθερμαίνουμε το γκριλ σε υψηλή θερμοκρασία.</p>
<p>Αλείφουμε τις γλυκοπατάτες και τα κρεμμυδάκια με 1/4 φλ ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο γκριλ.</p>
<p>Ψήνουμε τις πατάτες για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.</p>
<p>Ψήνουμε τα κρεμμυδάκια για 2 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνει σημάδι από το γκριλ.</p>
<p>Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr</p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα