Αρχική / Ειδικοί / Άννα Κόμπου

Άννα Κόμπου

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Άννα Κόμπου, είναι πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας από το ΑΤΕΙ Κρήτης (2000 – 2005).

Πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος «Σωτηρία» και εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «Η ψυχογενής ανορεξία και η ψυχογενής βουλιμία σε συνάρτηση με την κατάθλιψη σε εφήβους. Η διατροφική αντιμετώπιση των διαταραχών αυτών».

Έχει εκπονήσει εργασίες με θέμα την διατροφή στο μετακλασικό Αιγαίο, τις προσθετικές ύλες στα τρόφιμα, την Εργομετρία – Εργοφυσιολογία και τις μεθόδους λιπομέτρησης. Παράλληλα, έχει μελετήσει την παιδική διατροφή και διαιτολογία – τον σχεδιασμό διαιτολογίου, τις διατροφικές διαταραχές και την τοξικολογία.

Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Άννα Κόμπου, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την παχυσαρκία, την διατροφή και διαιτολογία, τον έλεγχο βάρους, την διαχείριση ασθενών, το marketing κ.α.

Έχει εργαστεί από το 2004 ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος στα νοσοκομεία «Σωτηρία» , «Ερρίκος Ντυνάν», καθώς και σε μεγάλα κέντρα αισθητικής και διαιτολογίας.

Άννα Κόμπου
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
akompou@cosmeticdermamedicine.gr
www.advancednutrition.gr
Βεντήρη 5, Αθήνα: 210 6980451

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X