Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Πλαστική χειρουργική / Νίκησε την κυτταρίτιδα!
Νίκησε την κυτταρίτιδα! thumbnail

Νίκησε την κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί μια εκφυλιστική διεργασία που αφορά το υποδόριο λίπος, με συνέπεια την διαφοροποίηση στην υφή του.


Παρατηρείται σε ποσοστό 80-90% σε ηλικίες άνω των είκοσι ετών. Η έκταση και η βαρύτητα είναι συνάρτηση της ηλικίας. Με την πάροδο των ετών, και σε συνδυασμό με την χαλάρωση και την κατά τόπους εναπόθεση λίπους που παρατηρείται σε μεγαλύτερες ηλικίες, η εικόνα καθίσταται εντονότερη.Δεν παρατηρείται σε συγκεκριμένο σωματότυπο, καθώς μπορεί να την παρουσιάσουν μέχρι και λιπόσαρκες, νεαρής ηλικίας γυναίκες.


Την λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας έρχεται να δώσει η νέα επαναστατική μέθοδος CelluStop η μικροχειρουργική λεπίδα, που σχεδιάστηκε ειδικά για τα εντυπώματα της κυτταρίτιδας.


Ο επαναστατικός συνδυασμός της μικροχειρουργικής λεπίδας και της αποκλειστικής φόρμουλας που περιέχει τις δραστικές ουσίες καφεΐνη, καρνιτίνη, εκουίζετο, αγκινάρα και αντιοξειδωτικά (EDTA) στοχεύει στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών.


Πώς λειτουργεί η θεραπεία


Με την βοήθεια ενός φακού με ισχυρό φωτισμό και υπο γωνία, γίνεται η επιλογή των περιοχών. Στην συνέχεια με δερματογράφο (μαρκαδόρο), γίνεται η οριοθέτηση των επίμαχων οωειδών αλλοιώσεων (βαθουλωμάτων). Ακολούθως γίνεται τοπική αναισθησία με ξυλοκαΐνη και ενδεχομένως πρόσμιξη ποσότητας αδρεναλίνης για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μικροαιμορραγίας στην περιοχή.Με ήπιες περιστροφικές κινήσεις, γίνεται διατομή των ινώσεων που προκύπτουν από την μεταβολή του δικτύου των κλώνων του συνδετικού ιστού, που συνδέει το χόριο με τους υποκείμενους ιστούς. Με αυτή την διαδικασία το δέρμα ανακτά την υφή του. Παράλληλα παρατηρείται βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.


Είναι αναγκαία η κάλυψη με τοπική χρήση αντιβιωτικού σκευάσματος και σκόπιμη η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ή η έκθεση σε τεχνητά μέσα μαυρίσματος (solarium). Ενδεχόμενες μικροεκχυμώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν μετά το τέλος της θεραπείας, συνήθως αποδράμουν μέσα στις επόμενες ημέρες.Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της CelluStop επιτυγχάνονται με μια και μόνο συνεδρία, δεν απαιτούνται επαναλήψεις και ο πόνος είναι μηδενικός.


Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τα ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του πλαστικού χειρουργού Δρα Ζήση Μπουκουβάλα που βρίσκονται σε Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη (drboukouvalas.gr)
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 8013003440

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X