5 «βήματα» για να έχεις οργασμό του τραχήλου!

Όπως θα έχεις ξαναδιαβάσει στην στήλη αυτή, τα είδη του οργασμού είναι πολλά και διάφορα με εντυπωσιακά πάντα αποτελέσματα για σένα, που είσαι μια γυναίκα δυναμική η οποία ξέρει τι ακριβώς θέλει και ζητάει στο κρεβάτι για να περάσει όσο το δυνατό καλύτερα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο εντονότερος οργασμός που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα και να ξεσηκώσει μια ολόκληρη πολυκατοικία με τις φωνές ηδονής της είναι ο ογασμός του τραχήλου ή τραχηλικός οργασμός.

Τα 5 βήματα προς τον οργασμό του τραχήλου

Παρακάτω, θα βρεις 5 «βήματα», που πρέπει να ακολουθήσεις, εάν θέλεις να ζήσεις κι εσύ αυτό το… σεξουαλικό θαύμα.

1. Δοκίμασέ το λίγες μέρες πριν σου έρθει περίοδος, καθώς τότε ο τράχηλός σου «κατεβαίνει», κάνοντας πιο εύκολο τον ερεθισμό του.

2. Ξεκίνα να κάνεις σεξ από τη στάση «ιεραποστολικό», ώστε να κυκλοφορήσει περισσότερο αίμα στην πυελική περιοχή.

3. Όταν αισθανθείς ότι κοντεύεις να έρθεις σε οργασμό, άλλαξε την στάση σου επιλέγοντας κάποια που διευκολύνει την βαθύτερη διείσδυση.

Ακόμα κι αν δεν θες να αλλάξεις από το «ιεραποστολικό», το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα πόδια σου έτσι, ώστε να κάνουν γωνία 90 μοιρών.

Με αυτόν τον τρόπο, ο σύντροφός σου έχει απευθείας πρόσβαση τον τράχηλό σου.

4. Ζήτα του να κινεί το πέος του μέσα σου με αργές, κυκλικές κινήσεις με την άκρη του πέους του (βάλανο) να αγγίζει ελαφρά την συγκεκριμένη περιοχή.

5. Βάλε λιπαντικό και γύρνα, παίρνοντας θέση στα… τέσσερα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Το «τραινάκι του σεξ»: Τι είναι και πώς θα το κάνεις

Σχετικά άρθρα