Πρωκτικό σεξ: Απόλαυσέ το με 4 απλούς τρόπους

Το πρωκτικό σεξ στις μέρες μας δεν είναι απλά μόδα, αλλά τάση που τείνει να γίνει… κίνημα. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με έρευνα γνωστής ιστοσελίδας πορνογραφικού περιεχομένου το πρωκτικό σεξ είναι πολύ ψηλά στις αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επειδή, όμως, επικρατεί η άποψη και η αντίληψη ότι το πρωκτικό σεξ είναι κάτι πολύ απλό και εύκολο, σαν να λέμε ότι το έχουμε για… ψωμοτύρι, οι ειδικοί έρχονται να καταρρίψουν τον μύθο αυτό, τονίζοντας ότι τελικά τα φαινόμενα απατούν.

Εάν κι εφόσον είσαι από τις γυναίκες εκείνες, που «ψήνονται» να το δοκιμάσουν, διάβασε παρακάτω 4 απλά βήματα για να προετοιμαστείς σωματικά και ψυχολογικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη μεγάλη σου στιγμή.

Γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς τα λόγια του σοφού, που δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το πρωκτικό σεξ ως το «ιεραποστολικό» του μέλλοντος!

Προετοιμάσου κατάλληλα

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο καλύτερη… προθέρμανση έχεις κάνει, τόσο καλύτερα θα αποδώσεις στον αγώνα. Και εξηγούμαστε: Είναι πολύ σημαντικό να ερεθίσεις την περιοχή όσο το δυνατό περισσότερο. Μην ξεχνάς ότι τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα ο πρωκτός είναι μια από τις πλέον ερωτογενείς ζώνες, όμως δεν έχει την πλαστικότητα του κόλπου.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τον ετοιμάσεις για να δεχτεί ένα (εάν σου είναι αρκετό) σχετικά ογκώδες ξένο σώμα. Λίγα δάχτυλα στην αρχή και γιατί όχι μια πρωκτική σφήνα για τη συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα σου ανοίξουν την όρεξη και για το… κυρίως πιάτο!

Λιπαντικό, λιπαντικό, λιπαντικό!

 Όσο πιο πολύ γλιστράει, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σένα. Επειδή, ως γνωστόν, ο πρωκτός δεν έχει τις… μαγικές ιδιότητες του κόλπου ώστε να λιπαίνεται φυσικά, εσύ θα πρέπει να είσαι εκείνη που θα φροντίσει για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Με τη βοήθεια ενός καλού λιπαντικού, τα αποτελέσματα θα είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και οι φιγούρες μια αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, που… γλιστράει με χάρη και φινέτσα επάνω στον πάγο. Συμπέρασμα: Μην τσιγκουνευτείς σε καμία περίπτωση το λιπαντικό.

Να κάνεις κλύσμα ή να μην κάνεις;

Πολύ βασικός και απαράβατος κανόνας στο πρωκτικό σεξ είναι η συγκεκριμένη περιοχή και το εσωτερικό της να λάμπουν από καθαριότητα, όπως μια σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Επειδή, λοιπόν, και στην περίπτωση αυτή, ο πρωκτός σου αναμένεται να αποτελέσει… χώρο φιλοξενίας για τον «καλεσμένο» του, καλό θα είναι να κάνεις ένα κλύσμα 1-2 ώρες πριν την πράξη, ώστε να αποφύγεις τυχόν απρόοπτα.

 Η ώρα της αποκατάστασης

Μετά το πρωκτικό σεξ, μεγάλη σημασία έχει η αποκατάσταση της συγκεκριμένης περιοχής. Επειδή, λόγω της φύσης του αντικειμένου, αναμένεται να εμπλακούν κάποιες… ανεπιθύμητες εκκρίσεις, θα πρέπει να φροντίσεις αρχικά για την καθαριότητά σου, με την χρήση μωρομάντηλων και φυσικά με ένα καλό ντους. Καθάρισε σχολαστικά την πρωκτική περιοχή και στη συνέχεια μπορείς να βάλεις κάποια αλοιφή, η οποία θα σε ανακουφίσει από ενοχλήσεις και πόνο.

Προσοχή! Μην ξεχνάς ότι καλό θα είναι να περιμένεις 9 μέρες για να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του ιστού και των μυών του πρωκτού. Κάνε τον σωστό συνειρμό και θα καταλάβεις…

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρωκτικό σεξ: Στάσεις για αρχάριες, αλλά και… προχωρημένες!

Μεγάλα οπίσθια: Είναι «ένοχο» το πρωκτικό σεξ;

Πρωκτική σφήνα: Οδηγίες για αρχάριες

Σχετικά άρθρα