Το στιλ του Σαββάτου

Σάββατο σήμερα, τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και αν δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές θα αναρωτιέστε για το στιλ του Σαββάτου μέσα στην πόλη!

Ποια κομμάτια θα επικρατήσουν; Τι να επιλέξεις από την ντουλάπα σου; Ο καιρός είναι ό, τι πρέπει για φόρεμα. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείς να βάλεις το ανάλογο ρούχο και να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ. Αν είσαι φαν των παντελονιών, μπορείς να βάλεις το chino παντελόνι σου με ένα ταιριαστό τοπ.

Δες τις προτάσεις μας και επίλεξε ό,τι σου ταιριάζει!

Μάξι φόρεμα

Τα μάξι καλοκαιρινά φορέματα δείχνουν ιδανικά με σανδάλια. Το λουκ είναι τέλειο για όλες τις ώρες, τόσο για την πόλη όσο και για τις διακοπές σου!
https://gr.pinterest.com/pin/287034176236320233/

Chino παντελόνι

Το chino παντελόνι είναι τέλειο για αυτήν την εποχή! Συνδυάζεται υπέροχα με ένα χαβανέζικο πουκάμισο αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα! Αυτό το σικάτο λουκ μπορείτε να το φορέσετε και στο γραφείο αλλά και το βράδυ για ποτάκι!

https://gr.pinterest.com/pin/433260426649260466/

Φόρεμα με ράντες και t-shirt

Ένα λευκό t-shirt μέσα από το φόρεμα με ραντάκια είναι μια εμφάνιση που μας γυρίζει πίσω στα ΄90s, αλλά είναι ταυτόχρονα ένα άνετο και χαλαρό λούκ για όλες τις ώρες, ειδικά για τις βόλτες του Σαββάτου!

https://gr.pinterest.com/pin/220324606756554071/

Κρουαζέ φόρεμα

Το κρουαζέ φόρεμα είναι πολύ θηλυκό και ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Για να μπορείς να το φορέσεις όλη τη μέρα συνδύασέ το με αθλητικά παπούτσια!

 

Σχετικά άρθρα