«Χρυσή βροχή»: Το φετίχ που καταργεί την ομπρέλα!

Αφορμή για να γίνει ντόρος σχετικά με το συγκεκριμένο φετίχ, ευρύτερα γνωστό και ως ουρολαγνεία, στάθηκε μια αποκάλυψη αμερικανικού μέσου ενημέρωσης, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία ο νυν πρόεδρος και τότε ακόμα υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ είχε «κλείσει» μια βραδιά αρκετές ιερόδουλες στη σουίτα του ξενοδοχείου του και τους ζήτησε αυτό ακριβώς: Ένα «σόου», κατά τη διάρκεια του οποίου ο ισχυρότερος άνδρας στον πλανήτη Γη, κοιτούσε (;) κάμποσες πόρνες να κάνουν την ανάγκη τους μπροστά στα μάτια του.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ουρολαγνεία απαντάται κυρίως μεταξύ των μεθόδων και πρακτικών που εφαρμόζονται στο σαδομαζοχιστικό σεξ. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για μια πράξη κατά την οποία εκείνος ή εκείνη που ουρεί έχει τον κυρίαρχο ρόλο, επιβάλλοντας την θέλησή του στον δέκτη της πράξης. Όπως τονίζουν, ο δεχόμενος /η δεχόμενη τα ούρα ζητάει να υποταχθεί και να γίνει, ουσιαστικά, «σκεύος ηδονής» για τον «κυρίαρχο» σύντροφό του.

Παράλληλα, σεξολόγοι που έχουν ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα δεν διστάζουν να τονίσουν ότι ο λόγος για τον οποίο αυτό μπορεί να συμβαίνει και μεταξύ ζευγαριών, που κατά τα άλλα έχουν μια απολύτως φυσιολογική σχέση, συναισθηματικά και σεξουαλικά, είναι οι επιταγές της κοινωνίας, που θεωρεί ότι η ούρηση δεν μπορεί να γίνεται δημοσίως και ειδικά από έναν άνθρωπο επάνω σε έναν άλλο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι, άνδρες και γυναίκες, που ερεθίζονται ιδιαιτέρως στην θέα του αντίθετου φύλου να κάνει την ανάγκη του, επιδιώκοντας σε πολλές περιπτώσεις να πραγματώσουν τον σκοπό αυτό, χωρίς να υπολογίζουν τις κοινωνικές συνέπειες που μπορεί να έχει, εφόσον γίνουν αντιληπτοί/αντιληπτές.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι, σύμφωνα με τον θυμόσοφο λαό μας, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται…

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα