Αρχική / More / Anna's Notes / Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο την… αγάπη!
Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο την... αγάπη! thumbnail

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε δώρο την… αγάπη!

Σε λίγες μέρες έρχονται Χριστούγεννα! Στολίζεις το σπίτι, έχεις ξεκινήσει να ψωνίζεις δώρα, σκέφτεσαι τι θα βάλεις, πού θα πας, τι θα μαγειρέψεις… Ένα κλίμα χαράς και σχεδίων…  Όλοι σκεφτόμαστε τη διασκέδαση, τα δώρα, τα φαγητά, τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων… Εμείς μπορούμε! Αλλά κάποιοι άλλοι δεν μπορούν…  Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν όλο αυτό το κλίμα… Που δεν έχουν στολίσει το δέντρο γιατί δεν έχουν δέντρο. Μπορεί να μην έχουν καν σπίτι… Δεν μπορούν να πάρουν δώρο στα παιδιά τους, δεν μπορούν καν να τους εξασφαλίσουν την καθημερινή τους τροφή…


Πώς μπορείς να τους βοηθήσεις έστω και λίγο; Με απλό τρόπο, κάνοντας τα καθημερινά σου ψώνια ή τα ψώνια των εορτών. Δε χρειάζεται να διαθέσεις πολλά χρήματα. Γιατί ο ΑΒ έχει φροντίσει με τις ενέργειες  κοινωνικής υπευθυνότητας να δίνει χαρά σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη!


Πώς μπορείς να δώσεις χαρά στους συνανθρώπους σου αυτές τις Άγιες Μέρες;


Σε 60 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ μπορείς να βρεις και να αγοράσεις το «Κουτί Αγάπης». Πρόκειται για ένα χάρτινο κουτί με βασικά τυποποιημένα προϊόντα, όπως μακαρόνια, ρύζι, κλπ). Με μόλις 4,5 €, μπορείς να το δωρίσεις σε κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο. Ή να το αφήσεις σε καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων σε κάποιο κατάστημα ή ακόμα να το δωρίσεις σε φορέα ή κάποια ΜΚΟ.Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η ΑΒ θα δώσει το αντίστοιχο ποσό με τις πωλήσεις του Κουτιού Αγάπης στην Τράπεζα Τροφίμων (Ίδρυμα για την καταπολέμηση της πείνας).


Όλο το Δεκέμβριο και μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, ένα παραμύθι βασισμένο στη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του ΑΒ θα πωλείται στο σταντ καλού σκοπού έναντι 1,99 €.Στα φυλλάδια του ΑΒ θα βρεις ειδικά σηματοδοτημένα προϊόντα, από τις πωλήσεις των οποίων το 2% θα προσφέρονται σε φορείς που βοηθούν τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.Τέλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης ο ΑΒ συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  τα γεύματα αγάπης σε 6000 άπορες οικογένειες με παιδιά. Μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και του «Μπορούμε», προσφέροντας τους τα τρόφιμα για το εορταστικό Χριστουγεννιάτικό τους τραπέζι. 


Γιατί είναι τόσο μαγικό να προσφέρεις αγάπη! 


 


 


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X