Αρχική / More / Anna's Notes / Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Κάνε πραγματικότητα τη ζωγραφιά ενός παιδιού!
Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Κάνε πραγματικότητα τη ζωγραφιά ενός παιδιού! thumbnail

Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ: Κάνε πραγματικότητα τη ζωγραφιά ενός παιδιού!

Ήταν μια συγκινητική εμπειρία που όλοι μας χρειάζεται να βιώσουμε!!

Να βρεθείτε μπροστά σε ζωγραφιές παιδιών από τα χωριά SOS, που με αυθόρμητο και τρυφερό τρόπο ζητούν το ενδιαφέρον και την αγάπη σου!!!

Στο Mall με πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για άλλη μια χρονιά, στο διάδρομο του 1ου ορόφου υπάρχει ένα stand με χιλιάδες ζωγραφιές παιδιών που ζητούν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο!!!

 


 

Ίσως παίρνοντας αγάπη από τους πολλούς να επουλώνει την απουσία της γονεϊκής αγάπης που για τους περισσότερους από μας είναι δεδομένη και αναντικατάστατη. 

Συγκινήθηκα που είδα όσο ήμουν εκεί, να έρχονται απλοί άνθρωποι και μόνοι και με τα παιδάκια τους και να αγοράζουν δώρα, καθοδηγούμενοι από τις ζωγραφιές-επιθυμίες-ανάγκες των παιδιών των χωριών SOS απ’ολη την Ελλάδα. 

Ακόμη πιο συγκινητικό ήταν να διαβάζεις τις επιθυμίες των παιδιών!!

Ένα ζευγάρι γαλότσες, αθλητικά παπούτσια, μπλούζες και μπουφάν, παιχνίδια, κάλτσες, πατίνια και τόσα άλλα…  Σου ζωγράφιζαν αυτό που χρειάζονται ή ονειρεύονται!!!

Και θα περιμένουν τη δίκη μας ανταπόκριση, το δικό μας γράμμα προσωπικά σε όποιο παιδί μέσα από τη ζωγραφιά του κέρδισε την ψυχή μας!!!

Δείξε το ενδιαφέρον σου, την ευαισθησία σου, μπες στη θέση αυτών των παιδιών και κάνε και εσυ τη παρουσία σου και τη προσφορά σου αισθητή πηγαίνοντας στο Mall στο περίπτερο του ΟΠΑΠ. 

Εσύ θα χαρείς περισσότερο από τα ίδια τα παιδιά!!!

 

Άννα Δρούζα 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X