Σέξι εσώρουχα: (Ξε)ντύσου για να σου… μπει καλά ο νέος χρόνος (ΦΩΤΟ)

Η μόνιμη επωδός στα χείλια των ανδρών, όταν η κουβέντα πάει στα γυναικεία εσώρουχα είναι ότι «σημασία έχει το περιεχόμενο».

Φυσικά και σου λένε τη μισή αλήθεια, αφού ποιος δεν νιώθει το ηθικό του να… ανεβαίνει όταν θα αντικρίσει μια γυναίκα με σέξι, πρωτότυπα και «προχωρημένα» εσώρουχα, μερικά από τα οποία ταιριάζουν και με το εορταστικό κλίμα των ημερών.

esorouxa

Παρακάτω θα βρεις ιδανικές προτάσεις για να (ξε)ντυθείς με τέτοιον τρόπο, που θα κάνεις τον σύντροφό σου να μην… θέλει να σταματήσετε!

Στη… μόδα, πάντως, είναι τα εσώρουχα με τρύπες που βοηθάνε και τους δυο σας να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις, έστω κι αυτά τα λίγα που θα φοράς.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάς τα «λεοπάρ» που θα σε κάνουν «κυρία στο σαλόνι και… γυναίκα στο κρεβάτι».

Το σίγουρο είναι ότι, εάν δεν το έχεις ήδη κάνει, έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία και με αφορμή το εορταστικό κλίμα να δείξεις στον καλό σου πόσο τον θέλεις και να νιώσεις κι εσύ ακόμα περισσότερο «καυτό» θηλυκό!

Σε περίπτωση που είσαι και «φαν» των μεταμφιέσεων και βιάζεσαι να έρθουν οι… Απόκριες, μην διστάσεις να βάλεις αυτό που σου αρέσει και να γιορτάσεις μαζί με την Πρωτοχρονιά τους απίστευτους οργασμούς που θα ζήσεις!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα