Σταύρος Νιάρχος Jr: Ο Έλληνας καρδιοκατακτητής κληρονόμος και το «χαρέμι» του

Στο Σεν Μόριτς έγινε στα μέσα του Γενάρη, ο γάμος της χρονιάς, ή καλύτερα της δεκαετίας, και δεν είναι άλλος από αυτόν του Σταύρου Νιάρχου με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα.

Ο γάμος έγινε σε ένα ειδυλλιακό και άκρως χειμερινό τοπίο, τις χιονισμένες παρυφές του Σεν Μόριτς όπου η οικογένεια Νιάρχου διαθέτει το δικό της πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο και φιλοξένησε τη χλιδάτη γαμήλια δεξίωση.

https://www.instagram.com/p/B7YzNpyiDxb/

Ερωτευμένη η αδερφή του, Ευγενία

Σε αυτή το παρών έδωσαν 500 καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν και διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, των γηπέδων αλλά και πάμπλουτοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Πάντως, πέρα από το λαμπερό ζεύγος, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και με την κοσμική αδερφή του Σταύρου, την Ευγενία, η οποία φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είναι ερωτευμένη. Και κάπου ανάμεσα στην καθημερινότητα, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τον έρωτα, βρήκε χρόνο προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού της σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/B7TvyiuH_ur/

Είχαν σχέση, σχεδόν, 3 χρόνια!

Η Ευγενία Νιάρχουν, μάλιστα, ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες της από το χιονισμένο Σεν Μόριτς να κάνει σκι και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με έναν γοητευτικό νεαρό, για τον οποίο όμως δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Έτσι, ένα από τα ωραιότερα και πλέον πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής μας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο Σταύρος Νιάρχος junior και η Ντάσα Ζούκοβα λοιπόν, μετά από δεσμό που κράτησε δυόμιση χρόνια αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν το περασμένο καλοκαίρι. Ο γοητευτικός εγγονός του Έλληνα μεγιστάνα και η πρώην σύζυγος του Ρόμαν Αμπράμοβιτς αρραβωνιάστηκαν στη Νέα Υόρκη. Αποτελεί άλλωστε αγαπημένη πόλη και των δύο.

https://www.instagram.com/p/B3xBIzKHdn1/

Το κοινό με τη σύζυγό του

Ο νεαρός Σταύρος κληρονόμησε το πάθος του από τον Έλληνα κροίσο αλλά και από τον πατέρα του, Φίλιππο, ο οποίος διαθέτει μια από τις καλύτερες συλλογές έργων pop art στον πλανήτηγια την τέχνη. Και μάλλον, η αγάπη τους για τον πολιτισμό και την τέχνη ένωσε τα δύο νεαρά άτομα.

Ωστόσο, στο παρελθόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κοσμικές στήλες είχαν γεμίσει με δημοσιεύματα για την άστατη προσωπική ζωή του περιζήτητου Έλληνα, γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας Νιάρχου, αφού μπορεί να κατακτήσει την καρδιά μιας γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/BNTQkGkjZJS/

Ξέρει πώς να κατακτήσει την καρδιά μιας γυναίκας

Και η… λίστα με τις γυναίκες που έχουν κυκλοφορήσει στο πλάι του περιζήτητου άνδρα είναι πολύ μεγάλη. Ψηλός, μελαχρινός, όμορφος. Έχει ακριβώς αυτό που θέλουν όλες οι γυναίκες. Εκείνος όμως, πλέον θέλει μόνο μια και επιβεβαίωσε όλα εκείνα τα πρωτοσέλιδα των lifestyle περιοδικών που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Ντάσα Ζούκοβα.

Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1985 στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και μετέπειτα γύρισε στην Αμερική ώστε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της California. Σήμερα ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λος Άντζελες. Ο παππούς του υπήρξε ένας αποφασιστικός και ευέλικτος εφοπλιστής, ενώ ο πατέρας του άριστος διαχειριστής της αμύθητης περιουσίας της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/B7dT2r6irov/

Το… χαρέμι του

Η πρώτη φορά που απασχόλησε τόσο τον διεθνή Τύπο όσο και τον εγχώριο, ήταν περίπου πριν από 12 χρόνια, όταν έγινε γνωστή η σχέση του με μια από τις δίδυμες Όλσεν, τη Mary Kate. Οι δυο τους έβγαιναν για αρκετούς μήνες μα χώρισαν. «Μου λείπει και τον αγαπώ. Δεν μιλάμε πια. Είναι οδυνηρό για μένα. Είναι δύσκολη περίοδος», είχε δηλώσει η νεαρή ηθοποιός.

Και το 2005 με την, επίσης κληρονόμο, Πάρις Χίλτον, με την οποία χώρισαν λίγο αργότερα, αλλά όχι κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Εξάλλου, το όνομά του είχε βρεθεί το 2014 στη λίστα με τους εραστές της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν, την οποία δημοσιοποίησε το αμερικανικό περιοδικό «In Touch».

https://www.instagram.com/p/B7ciCM4nRUd/

Δεν ήθελε να παντρευτεί το σέξι μοντέλο, Τζέσικα Χαρτ

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Χίλτον και η Λόχαν είχαν τσακωθεί για τα μάτια του Έλληνα μεγιστάνα το 2006. Πάντως, από τις σημαντικότερες σχέσεις στη ζωή του περιζήτητου εργένη ήταν εκείνη με το «αγγελάκι» της Victoria ‘s Secret, Τζέσικα Χαρτ.

Όλα έδειχναν μάλιστα πως το άστατο αγόρι είχε βρει τον… δάσκαλο του στο πρόσωπο του σέξι μοντέλου, με το οποίο διατηρούσε σχέση τα τελευταία 7 χρόνια και ήταν μάλιστα αρραβωνιασμένοι. Η απροθυμία, όμως, του Σταύρου Νιάρχου να ορίσει ημερομηνία γάμου και τελικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έφερε, όπως λένε τα δημοσιεύματα, το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/B7bntemFohd/

Τι απαγόρευε σε όλες τις συντρόφους του;

Και περίπου τότε, μπήκε στη ζωή του η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα. Αν και στην αρχή δήλωναν μόνο φίλοι, οι κοινές τους εμφανίσεις σε κοσμικά events πύκνωναν ώσπου οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Μαζί είχαν δώσει το παρών σε event της γκαλερί Art Basel του Μαϊάμι, το οποίο επιμελήθηκε η Νταϊάνα Βιντμάγερ Πικάσο, καθώς και σε event του περιοδικού της, του «Garage Magazine», προς τιμήν του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς.

https://www.instagram.com/p/B7YdN9xF9AC/

Ωστόσο, αν και η ερωτική του ζωή είναι πολυτάραχη, ο ίδιος ουδέποτε δεν ήθελε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, όσο και αν οι διάφορες σχέσεις του φιγουράριζαν στα πρωτοσέλιδα. Μάλιστα, πληροφορίες σε δημοσιεύματα αναφέρουν πως σε συντρόφους του στο παρελθόν, είχε απαγορεύσει να δημοσιοποιούν οτιδήποτε σχετικό με τη σχέση τους.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντάσα Ζούκοβα: Ποια είναι η πρώην σύζυγος του κροίσου Ρομάν Αμπράμοβιτς και κόρη ενός εμπόρου πετρελαίου, η οποία κατάφερε να… τυλίξει τον Έλληνα κληρονόμο Σταύρο Νιάρχο

Φίλιππος Νιάρχος: Ο «αόρατος» Έλληνας μεγιστάνας που αγαπά την τέχνη, τον Θεό, την οικογένεια και την πατρίδα του

Σχετικά άρθρα