Ατυχήματα στο σεξ: Τι μπορεί να σου πάει στραβά; (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Δεν είναι σπάνιο, την ώρα που μπορεί να κάνεις σεξ να πάθεις κάποιου είδους ατύχημα. Άλλοτε ελαφρύτερο, άλλοτε πιο σοβαρό, ένα αναπάντεχο συμβάν την ώρα που συνευρίσκεσαι με τον καλό σου μπορεί να σε αναγκάσει να βρεθείς από την… άνεση το κρεβατιού σου στην αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου.

Διάβασε παρακάτω τις πιο… απίθανες περιπτώσεις, έτσι όπως μας τις περιγράφει η Ιωάννα (σ.σ. φυσικά το όνομα έχει αλλαχτεί για ευνόητους λόγους), μια γιατρός στα Επείγοντα γνωστού νοσοκομείου της Αθήνας.

Πρωκτικό τραύμα

«Πολλές φορές έρχονται στη μέση της νύχτας στα Επείγοντα άτομα, και των δύο φύλων, με τραύματα στην περιοχή του πρωκτού, καθώς προσπαθούν να σφηνώσουν εκεί μέσα οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Θυμάμαι μια φορά, που ήρθε μια κοπέλα, η οποία με το ζόρι περπατούσε, μαζί με τον καλό της. Όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι εξέτασης, μπρούμυτα φυσικά, ανακάλυψα ότι ο σύντροφός της είχε χώσει στον πρωκτό της μια… πατάτα και μάλιστα με τη φλούδα»!

Δακτυλίδι πέους

«Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό με έναν ηλικιωμένο, που ήρθε στο νοσοκομείο έχοντας καταφέρει – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται – να σφηνώσει το πέος του στη βέρα του. Βλέπεις, είχε κάποια θέματα στύσης και κάπου διάβασε ότι με το “δακτυλίδι του πέους” αυτό λύνεται. Προφανώς, όμως, δεν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για άλλο είδος δαχτυλιδιού, οπότε χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για να βγει το πέος από τη βέρα».

Εγκαύματα στην κλειτορίδα

«Μια φορά, είχε έρθει στην κλινική μια κοπέλα με ελαφρά εγκαύματα στην κλειτορίδα της. Τι είχε συμβεί; Ο σύντροφός της είχε φάει μια πολύ καυτερή σάλτσα, όπως μου εξήγησε, και μετά θεώρησε καλό να της κάνει στοματικό σεξ. Ευτυχώς, με μια αλοιφή, τα εγκαύματα υποχώρησαν».

«Σπασμένο» πέος

«Είχα εφημερία ένα βράδυ και ξαφνικά, κάπου κοντά στο ξημέρωμα, εμφανίζεται ένας κύριος γύρω στα 50 με τη σύζυγό του. Στο εξεταστήριο μου είπε ότι ήταν οδοκαθαριστής και έπεσε με το πέος του πάνω σε μια κολώνα, με αποτέλεσμα να πάθει το λεγόμενο “κάταγμα πέους”. Φυσικά και δεν τον πίστεψα, αλλά δεν ήθελα να τον εκθέσω μπροστά στη σύζυγό του. Της ζήτησα να βγει λίγο έξω και τότε εκείνος μου αποκάλυψε ότι είχε κάνει σεξ με ιερόδουλη, όμως μια απότομη κίνησή της του προκάλεσε το κάταγμα».

Κολλημένο ζευγάρι

«Φυσικά και έχω υπάρξει μάρτυρας του πιο κλασικού τραυματισμού εν μέσω σεξ που υπάρχει. Καλοκαίρι ήταν, όταν επάνω σε φορείο ήρθε ένα ζευγάρι σκεπασμένο με σεντόνι. Τι είχε συμβεί; Προσπάθησαν να κάνουν σεξ μέσα στη θάλασσα, όμως λόγω των θαλάσσιων ρευμάτων η κοπέλα έκανε μια σύσπαση στον κόλπο της με αποτέλεσμα ο καλός της να μείνει… καρφωμένος μέσα της. Με μια μυοχαλαρωτική ένεση το πρόβλημα λύθηκε, όμως δεν ξέρω αν θα το ξαναδοκιμάσουν».

Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα