Αρχική / Κερδίστε μια ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία ζεύγους
Κερδίστε μια ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία ζεύγους thumbnail

Κερδίστε μια ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία ζεύγους

Το boro.gr, σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ελληνικού Κέντρου Focusing δίνουν την ευκαιρία σε 12 ζευγάρια ανά την Ελλάδα να έχουν μια ολοκληρωμένη δωρεάν θεραπεία ζεύγους, σπάζοντας το φαύλο κύκλο της  συναισθηματικής απομόνωσης και μοναξιάς. 


Λίγα λόγια για την Emotionally Focused Therapy


Η Προσωποκεντρική Οικογενειακή Θεραπεία-Θεραπεία Ζεύγους, βασίζεται στην Προσωποκεντρική θεραπεία οικογένειας και ζεύγους (Gaylin και O’Leary), και στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) της Dr Sue Johnson. Βασικοί πυλώνες η Προσωποκεντρική θεραπεία (Rogers), η θεωρία του Συναισθηματικού Δεσμού (Bowlby) καθώς και η Συστημική θεώρηση της αλληλεπίδρασης των σχέσεων (Minuchin).


Το EFT ανέπτυξε η πρωτοπόρος στον κλάδο της θεραπείας ζεύγους Dr Sue Johnson, με πρωτόγνωρα για το χώρο ποσοστά επιτυχίας (75-90%). H Johnson είναι συγγραφέας του μπεστσέλερ "Hold meTight" ή όπως κυκλοφορεί με επιτυχία στην Ελλάδα «Κράτα με σφιχτά» (εκδ. Gutenberg σε μετάφραση Ρίτας Βεντούρα).


Απευθύνεται σε ζευγάρια και άτομα που θέλουν να επανασυνδεθούν, να εμβαθύνουν την σχέση τους. Ιδιαίτερα δε, στα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία επανασύνδεσης, σπάζοντας το φαύλο κύκλο της συναισθηματικής απομόνωσης και μοναξιάς ώστε να ξαναβρεθεί ο χαμένος έρωτας. Η μέθοδος δεν ασχολείται με απλές τεχνικές επικοινωνίας ή επίλυσης συγκρούσεων, αντίθετα βοηθάει την κατανόηση της διαδικασίας σύνδεσης και αποσύνδεσης, με στόχο μια βαθιά βιωμένη συναισθηματική επανασύνδεση. Έτσι αναζωπυρώνεται η «σπίθα» της σχέσης που χάθηκε.


Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στο info@boro.gr με τον τίτλο «θεραπεία ζεύγους». Στο mail σας να αναγράφετε τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο Περιοχή της λίστας όπου σας ενδιαφέρει να γίνει η θεραπεία, Κινητό τηλέφωνο και mail


Ξεκινάμε να καλύπτουμε κάποιες περιοχές της Ελλάδας


Αναλυτικά η λίστα, όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή:


Νομός Αττικής


Νέα Σμύρνη 4


Λ. Αλεξάνδρας 1


Περιοχή ΚΑΤ 1 


Πολυτεχνείο 1 


Εκτός Αθηνών


Λαμία 2


Κατερίνη 2


Θεσσαλονίκη 1 (περιοχή Μπότσαρη) 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X