Αυξητική στήθους:  Ασφαλής και πιο εύκολη από ποτέ  thumbnail
Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά και να "ξαναδημιουργήσει" το γυναικείο στήθος με την πιο ασφαλή, πρωτοπόρο και αποτελεσματική μέθοδο αυξητικής στήθους...

Αυξητική στήθους: Ασφαλής και πιο εύκολη από ποτέ

Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο, αναδεικνύοντας την εξωτερική τους εμφάνιση!Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά και να "ξαναδημιουργήσει" το γυναικείο στήθος με την πιο ασφαλή, πρωτοπόρο και αποτελεσματική μέθοδο αυξητικής στήθους, Subfascial.


Λίγα λόγια για την τεχνική
Στην υποπεριτονιακή τεχνική τοποθετείται το ένθεμα σιλικόνης κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός, σχεδόν αναίμακτα. Η εξελιγμένη αυτή τεχνική έχει διαφοροποιηθεί από τις κλασικές μεθόδους πλαστικής στήθους, καταφέρνοντας να αποσπάσει από αυτές μόνο τα πλεονεκτήματά τους, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο επιπλοκής στη διάρκεια της επέμβασης. Μετεγχειρητικά η γυναίκα βλέπει στον καθρέπτη ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα, έναν καινούργιο εαυτό.


Είστε υποψήφια για την Subfascial αυξητική στήθους;


Οι γυναίκες με μικρομαστία, στήθος υποπλαστικό, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει προς το χειρότερο μετά την εγκυμοσύνη είναι οι κατάλληλες να δεχθούν τη ριζοσπαστική αυτή τεχνική. Από την στιγμή που το στήθος έχει διαμορφωθεί πλήρως, δηλαδή η γυναίκα είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.
Συνδυαστικά πλεονεκτήματα που μόνο η Subfascial έχει με το μέρος της  • Δεν παρουσιάζεται καμία δυσμορφία ή παραμόρφωση στο ένθεμα

  • Ο πάνω πόλος του μαστού μετά την επέμβαση είναι εξίσου σφριγηλός και πλούσιος με τον κάτω, χωρίς να εμφανίζει πτυχώσεις

  • Το ένθεμα πιέζεται από τον μυ της περιοχής με αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό

  • Το στήθος δεν πέφτει, ακόμα και μετά από χρόνια, αφού η περιτονία υποβαστά το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων

  • Οι τομές δεν γίνονται αντιληπτές και επουλώνονται στο πέρασμα του χρόνου

  • Διάρκεια επέμβασης και επιστροφή στην καθημερινότητα

  • Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες, συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση και η γυναίκα επιστρέφει σε λίγες μόλις ημέρες στην εργασία της, αποφεύγοντας την έντονη καταπόνηση για λίγο διάστημα.


Ενθέματα χωρίς ημερομηνία λήξηςΤα ενθέματα νέας γενιάς είναι εργονομικά σχεδιασμένα έτσι ώστε, το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά να έχει υφή και "συμπεριφορά" φυσική.
Δεν φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και αρχίζει το σώμα να ωριμάζει φυσιολογικά.
Κεντρικό ζητούμενο της αυξητικής στήθους είναι το φυσικό αποτέλεσμα.


Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση του ιατρού σε συνδυασμό με τα άριστα πιστοποιημένα υλικά θα δώσει ένα εντυπωσιακό και συνάμα φυσικό αποτέλεσμα!


Ζήση Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D
Πλαστικό Χειρουργός, Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan, Ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.
Τηλ: 8013003440
www.drboukouvalas.gr
info@drboukouvalas.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X