Παιχνίδια στο χιόνι: 4 διασκεδαστικές προτάσεις!  thumbnail
Για τα παιδιά σας και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά!

Παιχνίδια στο χιόνι: 4 διασκεδαστικές προτάσεις!

Μπορεί ο καιρός να μην είναι τόσο κρύος αλλά έχει χιονίσει σε αρκετές περιοχές και κοντά στην Αθήνα και οι διακοπές των ημερών είναι μια ευκαιρία για να πάτε έστω μια ημερήσια εκδρομή στα χιόνια με τα παιδιά σας!
Σε όλα τα παιδιά αρέσουν τα χιόνια, ειδικά σε εκείνα που έχουν δει ελάχιστες φορές στη ζωή τους. Οπότε είναι ευκαιρία για μια τέλεια οικογενειακή και διασκεδαστική απόδραση σε ένα χιονισμένο τοπίο!


Τι να κάνετε στο χιόνι; Υπάρχουν πολλές επιλογές!


- Η πιο κλασική: να πάτε σε ένα χιονοδρομικό κέντρο να μάθετε σκι


Ενδιαφέρον αλλά αρκετά ακριβό, θέλει να νοικιάσεις εξοπλισμό και γενικώς είναι αρκετά επικίνδυνο και αγχωτικό. Ωστόσο είναι φοβερή εμπειρία!


- Κλασικός χιονοπόλεμος
ντύσε καλά τα παιδιά σου και παίξτε στο χιόνι! Διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια! Απαραίτητο είναι να φοράνε γάντια και παπούτσια που δε γλιστράνε αν και είναι αναπόφευκτες οι… βουτιές στο χιόνι!


- Χιονάνθρωπος!


Τι όμορφο project να φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας ένα μεγάλο Χιονάνθρωπο! Βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά από τη φύση και ξεκινήστε! Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται! Ωστόσο είναι τέλειο το αποτέλεσμα! Βγάλτε μετά πολλές φωτογραφίες με το Χιονάνθρωπό σας!
- Bowling με το χιόνι


Φτιάξτε κορίνες από χιόνι και χρησιμοποήστε είτε μια μπάλα είτε χιονόμπαλες για να τις ρίχνετε! Διασκεδαστικότατα καθώς θα διαλύονται και οι κορίνες και οι μπάλες!


Ν.Κ. 


Με πληροφορίες από naitre et grandir.com


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X