Ρολά ομελέτας με καπνιστή πέστροφα

<p><strong>Υλικά</strong></p>
<p>4 φρέσκα κρεμμυδάκια* (το τρυφερό τους μέρος)</p>
<p>2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</p>
<p>4 αυγά</p>
<p>λίγα φύλλα φρέσκιας σαλάτας της αρεσκείας μας</p>
<p>50 γρ. καπνιστή πέστροφα, σε κομματάκια</p>
<p><strong>Διαδικασία</strong></p>
<p>Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μισά κρεμμυδάκια.</p>
<p>Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη μισή ποσότητα. Κουνάμε απαλά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 2 – 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί. Βγάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάζουμε λίγα τα φύλλα σαλάτας και την καπνιστή πέστροφα.</p>
<p>Ξαναβάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια, τα υπόλοιπα αυγά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. Κόβουμε τα ρολά στη μέση.</p>
<p><strong>Συμβουλές</strong></p>
<p>Αν δεν βρούμε τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια, χρησιμοποιούμε 1 ξερό, ψιλοκομμένο, το οποίο θα αχνίσουμε σε 70 ml νερό προτού το τσιγαρίσουμε, ώστε να μαλακώσει λίγο.</p>
<p>Πηγή: gastronomos.gr</p>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα