Μια διαφορετική σούπα με μπιζέλια και σπαράγγια

<p><strong>Συστατικά</strong></p>
<p>500 γρ. μπιζέλια (φρέσκα ή κατεψυγμένα)</p>
<p>1 κρεμμύδι</p>
<p>5-6 σπαράγγια</p>
<p>1 κουταλιά βούτυρο αλατισμένο</p>
<p>1 κουταλιά ζωμό λαχανικών σε σκόνη</p>
<p>100 γρ. κρέμα γάλακτος</p>
<p>150 γρ. σκληρό τυρί</p>
<p>κύμινο</p>
<p>αλάτι, πιπέρι</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Σε μια κατσαρόλα βάζετε τα μπιζέλια, το κρεμμύδι και τα σπαράγγια.</p>
<p>Ρίχνετε νερό μέχρι να τα σκεπάσει και τα αφήνετε να βράσουν.</p>
<p>Προσθέτετε το ζωμό λαχανικών, το βούτυρο, κύμινο, αλάτι και πιπέρι.</p>
<p>Τα αλέθετε στο μπλέντερ και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος. Κόβετε σε κύβους το σκληρό τυρί και το βάζετε στη σούπα.</p>
<p>Συνδυάζεται με κρουτόνια ή με λουκάνικα.</p>
<p><strong>ΤΙΡ:</strong> Μπορείτε να προσθέσετε μια κουταλιά sour cream όταν σερβίρετε τη σούπα. Τη βάζετε στη μέση του πιάτου χωρίς να την ανακατέψετε.</p>
<p>Πηγή: xrysessyntages.com</p>

Σχετικά άρθρα