Φυσιολογικός τοκετός για τη Δούκισσα

Το πριγκιπικό ζεύγος δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού και θα το μάθει τη στιγμή της γέννησης. Έτσι τουλάχιστον έγινε γνωστό από πηγές των Ανακτόρων, οι οποίες επιπλέον διέδωσαν ότι σε περίπτωση που ο πρίγκιπας William βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία της RAF και δεν μπορεί να είναι στο πλευρό της συζύγου του, τότε ρόλο… μπαμπά θα αναλάβουν οι Carole και Pippa Middleton, τουτέστιν μητέρα και αδερφή της Δούκισσας.

Η Kate σχεδιάζει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό καθώς δεν φοβάται τη διαδικασία, ενώ ο πρίγκιπας William θα φθάσει στο μαιευτήριο -το πιο πιθανό- με ελικόπτερο από τη στρατιωτική βάση στην Ουαλία, καθώς θέλει με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του. Έτσι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του που υπήρξε ο πρώτος πρίγκιπας ο οποίος έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και στάθηκε στο πλευρό της αείμνηστης Diana στη γέννηση και των δύο γιων τους,

Στον William θα παραχωρηθεί άδεια πατρότητας διάρκειας 2 εβδομάδων και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη δουλειά. Αντιθέτως, η Kate δεν θα τον ακολουθήσει στον Ανγκλεσέι αμέσως μετά τον τοκετό, καθώς πηγές των ανακτόρων ανέφεραν ότι είναι ακόμη ανοικτό θέμα αν η Δούκισσα μετά τον τοκετό διαμείνει στο Παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Kate επιθυμεί να διαμείνει με την οικογένειά της, ώστε να έχει τη βοήθεια της μητέρας της τις πρώτες έξι εβδομάδες, ενώ συνεχίζονται οι επισκευαστικές εργασίες στην πτέρυγα του Παλατιού που προορίζεται για μόνιμη κατοικία τους.

Παρά τη βασιλική παράδοση που θέλει τους γαλαζοαίματους να μην αποκαλύπτουν την πιθανή ημερομηνία τοκετού, η Kate είπε σε δημόσια συζήτηση ότι περιμένει τη γέννηση του παιδιού της στα μέσα Ιουλίου. Η οικογένεια των Middleton θα μάθει για τον τοκετό ταυτόχρονα με τη βασίλισσα, ενώ το μωρό θα γεννηθεί στο μαιευτήριο του Πάντινγκτον όπου γεννήθηκε και ο William, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος διάδοχος θρόνου στην ιστορία του θεσμού της μοναρχίας που ήρθε στη ζωή σε δημόσιο μαιευτήριο όπως έπειτα κι ο αδερφός του Harry.

Η γέννηση θα ανακοινωθεί με ειδικό έγγραφο που θα αναρτηθεί στην πύλη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και δεν θα υπάρξει ανακοίνωση στο twitter. Πηγές επιμένουν ότι δεν θα γνωστοποιηθεί δημοσίως το γεγονός προτού τουλάχιστον ενημερωθεί επίσημα η βασίλισσα και οι λοιποί γαλαζοαίματοι.

Βασιλικό άγηθα θα χαιρετίσει στη ζωή το νεογέννητο με 41 πυροβολισμούς, ώστε να σηματοδοτήσει την έλευση του/της ηγεμόνος.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα