Αρχική / More / Anna's Notes / Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα στη Σφίγγα κάθε Δευτέρα! Δεν θέλετε να το χάσετε!
Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα στη Σφίγγα κάθε Δευτέρα! Δεν θέλετε να το χάσετε! thumbnail

Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα-Σπείρα στη Σφίγγα κάθε Δευτέρα! Δεν θέλετε να το χάσετε!

Ήταν μια μαγική βραδιά!!


Μόνο αυτός ο άνθρωπος ξέρει να μας απογειώνει!! Η Σπείρα-Σπείρα, όλοι τους μια φωνή, μια ψυχή αλλά και με απέραντο σεβασμό στο δάσκαλο.


Τι ωραίες φωνές, τι θεατρικότητα!


Εκείνος μάς αιφνιδίαζε όλους με αυτοσχεδιασμούς. Θα μου μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου πως ήθελε με τον δικό του τρόπο να μας δώσει αγάπη και άρχισε να φτιάχνει ένα τραγούδι ζωντανά μπροστά μας με τα ονόματα όσων φίλων του ήμασταν το βράδυ της Δευτέρας εκεί παρόντες.


Τον γέμισε χαρά που είδε γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα και ήθελε να το επιστρέψει. Έπαιζε μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και με τους μουσικούς του! Ο Θεέ μου ποσο καλά πρέπει να τον ξέρουν!


Όλη η ομάδα κρεμόταν από τα χείλη του, από μια κίνηση του, για να τον καταλάβει, για ν’ανταποκριθεί και να στήσουν όλοι μαζί μια μεθυστική, μαγευτική βραδιά!!


Η Σφίγγα γεμάτη ασφυκτικά από κόσμο. Πιστοί και αφοσιωμένοι όσοι άνθρωποι έχτισαν στιγμές ζωής αλησμόνητες παρέα με τη μουσική του, όσοι πόνεσαν με τους στίχους του, όσοι αγάπησαν και έζησαν το ερωτικό σκίρτημα μέσα από τη ζεστασιά και το ράγισμα της φωνής του!


Σ’ευχαριστούμε Σταμάτη για την εκστατική διαχυτικότητα της μουσικής σου!!


Άννα Δρούζα
Πληροφορίες για την εκδήλωση:


»»


Όλες τις Δευτέρες (8, 15, 22 και 29) του Ιανουαρίου: «Τα παιδιά της Σφίγγας»! Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα σε ένα πρόγραμμα του Σταμάτη Κραουνάκη ειδικά για τη Σφίγγα


Είσοδος στο μπαρ: 15€ με κρασί ή μπύρα


Ώρα έναρξης: 21.00


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X