H Apple δοκιμάζει ενσωμάτωση του LinkedIn στο iOS 7

Σύμφωνα με αναφορές στον κώδικα της πρώτης beta του iOS 7 φαίνεται ότι η Apple σχεδιάζει την ενσωμάτωση του επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου LinkedIn στην τελική έκδοση του που θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, αναμένουμε την ύπαρξη καθολικού Sign-In όπως στην περίπτωση του Facebook και Twitter αλλά και τη δυνατότητα κοινοποίησης συνδέσμων απευθείας στο κοινωνικό δίκτυο μέσω του μενού Share στο iOS.

Το LinkedIn δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένο στην πρώτη beta του iOS 7 μιας αν και υπάρχει ο κώδικας σε βασικά σημεία του λειτουργικού λείπει επίσης γι’ αυτό και προς το παρόν αυτή η ενσωμάτωση είναι ανενεργή.

Κανείς δεν είναι σίγουρος ακόμη αν το LinkedIn θα ενεργοποιηθεί τελικά σε μερικούς μήνες από τώρα μιας και η Apple μας έχει συνηθίσει σε τέτοια τεστ που τελικά ποτέ δεν κάνουν την εμφάνιση τους ή αργούν για να ενσωματωθούν.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την ενσωμάτωση του Facebook κώδικας του οποίου είχε βρεθεί στην πρώτη beta του iOS 5 αλλά τελικά το είδαμε σαν ενσωματωμένη υπηρεσία με την έλευση του iOS 6.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι το LinkedIn σε αντίθεση με το Facebook τότε είναι ήδη ενσωματωμένο στην πρώτη beta του OS X Mavericks, οπότε οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί και στο iOS είναι ιδιαίτερα υψηλές.

ΠΗΓΗ: greekapplenews.gr

Σχετικά άρθρα