Δεν έχουμε αποφασίσει

Δηλώσεις στο ισπανικό πρακτορείς ειδήσεων έκανε ο ατζέντης του Ζοάν Βερδού, αναφερόμενος κυρίως στα αίτια του διαζυγίου με την Εσπανιόλ.

Ο Μάχικο Ντίαθ τόνισε ότι «ο Βερδού δεν είναι φιλοχρήματος όπως τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της Επσανιόλ. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό, δεν έγινε ποτέ πρόταση αύξησης κατά 20%, όπως είπε ο πρόεδρος. Αντιθέτως ο Βερδού δεχόταν μείωση 70% σε σχέση με όσα είχαμε συμφωνήσει αρχικά. Για αυτή την υποχώρηση ζητούσαμε πενταετές συμβόλαιο και στη συν΄χεια τέσσερα συν ένα. Μας είπαν για δύο χρόνια και μετά έβαλαν οψιόν και για τρίτο. Δεν τα βρήκαμε, δεν το δεχτήκαμε, παρότι η Βερδού ήθελε να μείνει στην Εσπανιόλ».

Όσο για τη συνέχεια ο μάνατζερ του Βερδού δεν ήταν αποκαλυπτικός.

«Υπάρχει μια θεαματική προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ζοάν εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστος. Είναι δύσκολο να φύγει από την Ισπανία. Έχει κι άλλες προτάσεις που τον ικανοποιούν στο οικονομικό κομμάτι αλλά όχι στο αθλητικό». 

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός περιμένει την Παρασκευή την τελική απάντηση του παίκτη για το αν θα δεχτεί η όχι την πρόταση για τριετές συμβόλαιο.

Σχετικά άρθρα